MEDIA

Γιώργος Χριστοδούλου: «Αν αποφασίσετε να φύγετε από το Facebook, θα πρέπει πρώτα να πεθάνετε»

Γιώργος Χριστοδούλου
MEGA/Glomex

«Η εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Χριστοδούλου από τον Σασμό πήγε στο Ναυάγιο και μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τον εθισμό στο αλκοόλ, το πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες συνεργασίες αλλά και την απόφαση να κλείσει στα social media τους λογαριασμούς του.

«Η εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος. Και τις καλές στιγμές και τις κακές συνεργασίες τις αντιμετώπισα με απόσταση και έτσι προσπάθησα να προστατευθώ. Με κανέναν σκηνοθέτη μου σχεδόν, με το 98% των σκηνοθετών, έλεγα μόνο καλημέρα και καληνύχτα. Αυτό ήταν, τίποτα παραπάνω οπότε και δεν άφηνα σε κανέναν το περιθώριο. Δεν ψάχνω φίλους στη δουλειά, είναι το μόνο σίγουρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Και συνέχισε: «Ένα πρωί είπα… βαριέμαι (σ.σ. τα social media). Τι κάνω; Εκείνη τη στιγμή κάνω κλακ, κλακ, κλακ και σβήνω το Instagram! Με το Facebook παλεύω τρεις εβδομάδες να το σβήσω, με έχω πεθάνει κανονικά δηλαδή για να καταφέρω να φύγω και αυτό να το ξέρει ο κόσμος! Αν αποφασίσετε να φύγετε από το Facebook, θα πρέπει να πεθάνετε πρώτα».

«Πάντα τα καμπανάκια χτυπάνε από τους άλλους (σ.σ. στους εθισμούς). Το θέμα είναι να τα ακούσεις. Στην πραγματικότητα εσύ τον σώνεις τον εαυτό σου, είτε ζητήσεις βοήθεια είτε όχι, που πρέπει να ζητήσεις, εσύ είναι το θέμα τι κάνεις. Άλλωστε και στα κέντρα απεξάρτησης, το πρώτο πράγμα που θεωροείται απαραίτητο να θες και να είσαι εσύ έτοιμος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Χριστοδούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.