Το Ναυάγιο (19/11): Ο Βασίλης και η Στέλλα έρχονται πιο κοντά

Το Ναυάγιο και τα κοινά πρόσωπα φέρνουν πιο κοντά τον Βασίλη και την Στέλλα

Το Ναυάγιο (19/11): Ο Βασίλης και η Στέλλα έρχονται πιο κοντά

Νέο επεισόδιο απόψε στο Ναυάγιο με τις ζωές των ηρώων να συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναταραχή μαθαίνοντας νέες πληροφορίες για την τραγωδία και τα πρόσωπά της.

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε στις 22:50 στο MEGA.

Η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για το θάνατο της γυναίκας του, ενώ ο Άγγελος ρωτάει με καχυποψία τον Πέτρο για τους δύο τύπους που τον επισκέφθηκαν.

Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας. Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία του ναυαγίου και έρχονται πιο κοντά.

Ο Δημήτρης παίρνει μία γενναία απόφαση που θα εκπλήξει όλη του την οικογένεια. Κι ενώ η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η Αλίκη μοιράζεται με τον Γιώργη τις προσωπικές της έρευνες για το ναυάγιο, κερδίζοντας την εύνοιά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιό του. Η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πείθει τον εαυτό της ότι είναι ζωντανός, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παπα-Γρηγόρη να τη μεταπείσει.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή