MEDIA

Fame Story: Η Άννα Πολτζόγλου η μεγάλη νικήτρια - Το χρυσό συμβόλαιο και οι 50.000 ευρώ

Fame Story: Η Άννα Πολτζόγλου η μεγάλη νικήτρια - Το χρυσό συμβόλαιο και οι 50.000 ευρώ
Twitter

Οι τέσσερις φιναλίστ Αριστέα, Άννα, Φειδίας και Τίτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τη νίκη και την πρώτη θέση στο Fame Story στο μεγάλο τελικό της Παρασκευής

Αυλαία έριξε το Fame Story το βράδυ της Παρασκευής με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Οι τέσσερις φιναλίστ Αριστέα, Άννα, Φειδίας και Τίτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τη νίκη και την πρώτη θέση στη Μουσική Ακαδημία.

Η ανάδειξη του Φειδία στην τέταρτη θέση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς θεωρούνταν φαβορί, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης βάζοντας τέλος στην αγωνία παικτών και κοινού, ανακοίνωσε μεταξύ της Αριστέας, της Άννας και του Τίτου ότι νικήτρια του Fame Story είναι η Άννα.

Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει, ενώ παρέλαβε το τρόπαιο και το συμβόλαιό της από τον Γιώργο Αρσενάκο σοκαρισμένη.

Η Άννα Πολτζόγλου κατάφερε να πάρει την πρωτιά και να κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records αλλά και το ποσό των 50.000 ευρώ.

Μπορεί τα προγνωστικά να μην έδειχναν την κατάληξη, ωστόσο η Άννα κατάφερε να αποφοιτήσει από την ακαδημία του Fame Story στην πρώτη θέση κατακτώντας το έπαθλο και το συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία.

Η νεαρή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι κατάφερε και μιλώντας στο Star λίγο μετά τη μεγάλη της νίκη προσπάθησε να περιγράψει τα συναισθήματά της.

«Νιώθω γεμάτη, ενθουσιασμένη, χαρούμενη, ένας δρόμος καινούριος ξεκινάει για μένα. Είναι φοβερό boost για όλα αυτά που θέλω να κάνω», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν σχολή για μένα το Fame Story, βγήκα καλύτερος άνθρωπος».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό της όλο αυτό το διάστημα.