MEDIA

Μετά το Survivor έρχεται και το MasterChef – Η επιστροφή των γιγάντων…ριάλιτι

Μετά το Survivor έρχεται και το MasterChef – Η επιστροφή των γιγάντων…ριάλιτι

Σκληρές αναμένονται οι μάχες το δεύτερο μισό της χρονιάς

Κίνηση ματ έκανε, χθες, στην prime time, ο ΣΚΑΪ ρίχνοντας στην αρένα νωρίτερα από κάθε άλλο κανάλι το δυνατό του χαρτί. Ο νέος κύκλος του «Survivor» είναι ήδη στον αέρα και ο στόχος των στελεχών είναι να προλάβει να κερδίσει το κοινό… πριν επιστρέψει ο ανταγωνισμός.

Το ριάλιτι επιβίωσης, που προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκε έντονα από το πρώτο επεισόδιο, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο τηλεθεατών αυτή την εβδομάδα. Χωρίς τη μυθοπλασία απέναντί του, αλλά και χωρίς το «MasterChef», το «Survivor» είναι έτοιμο για δυνατές μάχες στους πίνακες τηλεθέασης.

Μεγάλος αντίπαλος θα είναι το ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Το «MasterChef» θα κάνει πρώτη επίσημη τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και θα δείξει τα «δόντια» του στα υπόλοιπα προγράμματα, ερχόμενο με φόρα και πολλές αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα δούμε διαφοροποιήσεις στους κανονισμούς. Οι οντισιόν θα γίνονται με άλλο τρόπο. Η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά αλλά οι παίκτες θα μπαίνουν στο δωμάτιο των κριτών ανά δυάδες και θα μονομαχούν. Από την κάθε μονομαχία ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και ο δεύτερος θα αποχωρεί. Φυσικά, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και στη συνέχεια προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών του «MasterChef».

Και όσο κι αν θεωρείται ότι το κοινό του «Survivor» (που αρέσκεται σε στίβους μάχης και σκληρό ριάλιτι) δεν θα αλλάξει συχνότητα για το «MasterChef» (ή το αντίθετο), το μόνο βέβαιο είναι ότι σε μία σεζόν όπου η μυθοπλασία είναι κυρίαρχος, έρχονται δύο ριάλιτι να αποδείξουν ότι και αυτά έχουν πρωταγωνιστική θέση στη βραδινή ζώνη.

Τα αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, από την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα όπου το «Survivor» θα κονταροχτυπηθεί με το «MasterChef», αλλά και με τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, τον «Σασμό» του ALPHA, τη «Γη της Ελιάς» του MEGA!