MEDIA

Το Ναυάγιο Spoiler: Το σχέδιο του Ιπποκράτη να παγιδεύσει την Ειρήνη

Το Ναυάγιο Spoiler: Το σχέδιο του Ιπποκράτη να παγιδεύσει την Ειρήνη

Το Ναυάγιο Spoiler: Η σειρά του MEGA θα καθηλώσει τις επόμενες εβδομάδες

Το «Ναυάγιο» επέστρεψε με νέα επεισόδια για το 2024 και οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται γεμάτα ανατροπές. Η παραγωγή του MEGA έρχεται με εκπλήξεις και δυνατές σκηνές.

Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο και φεύγει από κοντά της σοκαρισμένος. Η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Παράλληλα, ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο. Πώς θα αντιδράσει εκείνος μόλις πληροφορηθεί ότι η γυναίκα που αγαπάει παντρεύεται άλλον;

Ο Μάκης αρνείται να συγχωρήσει τη Λίνα για όσα του έκρυβε και δεν θέλει ούτε να τη δει. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντας του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο. Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους για χάρη του πατέρα της και ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από την Ειρήνη βάζει μέσα του το σπόρο της αμφιβολίας.

Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή. Μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη, που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους για να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου.