MEDIA

Eurovision 2024: Η πρόταση που έγινε στην 'Ελενα Παπαρίζου

Eurovision 2024: Η πρόταση που έγινε στην 'Ελενα Παπαρίζου

«Έχουν προσεγγίσει την Έλενα Παπαρίζου, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει γίνει στην Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision, επειδή συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας.

«Επειδή συμπληρώνονται τα 50 χρόνια από την πρώτη μας συμμετοχή από το 1974 με τη Μαρινέλλα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν προσεγγίσει την Έλενα Παπαρίζου, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού. Σκέφτονται να κάνουν εκπομπές αφιερωματικές για τα 50 χρόνια της Ελλάδας στη Eurovision, μπορεί να έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας. Μέσα λοιπόν στις υποχρεώσεις της, μπορεί να είναι και η μετάδοση του διαγωνισμού, και λέω μπορεί, γιατί είναι μια πρόταση που έχει πάει στην εταιρεία της και πρέπει να συζητηθεί τι πακέτο θα περιλαμβάνει» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Μαρίνα Σάττι στον Β’ ημιτελικό της Eurovision

Υπενθυμιζεται, πως ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, οι θέσεις που θα τραγουδήσουν οι αποστολές των χωρών για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε η Ελλάδα κληρώθηκε στον 2ο ημιτελικό (στο 1ο μισό) που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με τη Μαρίνα Σάττι να αναμένεται να βάλει φωτιά.

H Κύπρος θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του 1ου ημιτελικού (7 Μαΐου). Από τις 37 χώρες προκρίνονται απευθείας στον μεγάλο τελικό πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Αν και δεν συμμετέχουν στους ημιτελικούς, θα ψηφίσουν κανονικά συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Όπως καθορίστηκε, σήμερα, στον πρώτο ημιτελικό θα ψηφίσουν οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία ενώ στον δεύτερο Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.