MEDIA

Survivor: Γιατί επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής - «Πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες»

Survivor: Γιατί επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής - «Πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες»

Ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει στο Survivor 2024 και το αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram

O Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο Survivor, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παίκτης θα μπει στο Survivor 2024, μετά την επιστροφή του από ένα προγραμματισμένο ταξίδι του στο Τόκιο.

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε ο James Καφετζής στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος δεν μπήκε από την αρχή στο Survivor, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Oι τρεις πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα ποσά που παίρνουν φέτος οι Διάσημοι στο Survivor και πόσα συγκεντρώνουν στους λογαριασμούς τους κάθε εβδομάδα που περνάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ποσά που παίρνουν ανά εβδομαδιαία βάση οι επώνυμοι και ποιος είναι εκείνος που λαμβάνει τα περισσότερα.

Οι Ντάνιελ Νούρκα, Ζωή Ασουμανάκη και ο Παύλος Παπαδόπουλος (όσο έμεινε στο παιχνίδι) παίρνουν σύμφωνα με πληροφορίες 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτή είναι και η χαμηλότερη βαθμίδα αμοιβών στην ομάδα.

Λίγο πιο πάνω ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά, ο αμείβονται, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, με τα διπλά λεφτά, δηλαδή με 4.000 ευρώ την εβδομάδα.