MEDIA

Από το «Ναυάγιο» στον «Σασμό» - Τι θα δούμε σε 8 σειρές

Από το «Ναυάγιο» στον «Σασμό» - Τι θα δούμε σε 8 σειρές

Με ενδιαφέρον ξεκινά η εβδομάδα για τους λάτρεις των παραγωγών μυθοπλασίας

Βράδυ Δευτέρας και οι φανατικοί των σειρών θα πάρουν θέση στον καναπέ τους για να παρακολουθήσουν νέα επεισόδια. Οι εξελίξεις πολλές, όπως άλλωστε και οι δυνατές σκηνές, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ανταγωνισμό και ριάλιτι.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Πρώτη μέρα της Μιράντας, που έχει επιστρέψει στον Παράδεισο και ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο. Ο Ντίνος εξοργισμένος βγάζει τη βέρα του και δεν έχει διάθεση να ακούσει καμία δικαιολογία. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Νέλλυς, αλλά ο κατά συρροή δολοφόνος έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθι του για την ήμερα του φόνου. Ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση. Ο Πάρης μετά την εμφάνιση της Ζωζώς μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνάει και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές συνήθειές της, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν. Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις για τη Θεοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο Αντρέας χάνει σταδιακά τον έλεγχο, με τον εκβιασμό του Θανάση και υποπίπτει στο ένα λάθος, μετά το άλλο. Η συνάντηση Βασιλικής και Αργυρώς αναγκάζει τη Βασιλική να τραπεί σε φυγή, ανησυχώντας τον Μαθιό, που την πιέζει να τα βρούνε. Η Αργυρώ από την άλλη δε δείχνει να θέλει να κάνει το βήμα. Καθώς ο Μαθιός επιμένει για την ενοχή του Βαγγέλη, ο Χρήστος εξετάζει τον Μανόλη πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Θοδώρα από την άλλη βλέπει τον Γιώργο και την Εύα να φιλιούνται, ενώ η Ξένια δίνει τελικά το στίγμα για το πού είναι η Νάντια. Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, η Καλλιόπη, μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά για τον Ρούσσο. Εκείνοι από την άλλη ανησυχούν για τον Αντρέα, που αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σα να ήταν η τελευταία τους φορά. Ένα τρομερό μυστικό, όμως, και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα!

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, αρχίζει να στήνει την καινούργια της ζωή. Ο Μισέλ βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων για να γλιτώσει από τη μανία του Θράσου. Μια συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου θα οδηγήσει σε μια τραγωδία και ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο πια να βγει στο φως. Η Θεοφανώ αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής. Η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και οι πύλες της Κολάσεως είναι έτοιμες να ανοίξουν...

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η κατάσταση της Μπετίνας είναι κρίσιμη. Ο Νικόλας έχει αρχίσει και κλονίζεται με αφορμή τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης που δίνουν οι γιατροί. Η Χρύσα επιμένει στην έρευνα για τις συνθήκες και τα κίνητρα της Αννας σχετικά με τον πυροβολισμό του Λημνιού σε άμυνα. Ο Κάσδαγλης επιμένει να αναλάβει την κηδεμονία της Λέτας με βάση τη διαθήκη της μητέρας της, χωρίς να ακούει όσους τον προειδοποιούν ότι είναι λάθος του. Ο Γιώργος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βασίλη στη φυλακή, αλλά αντιμετωπίζει την άρνησή του και αυτό τον κάνει και απομονώνεται. Η Εφη είναι ο μόνος άνθρωπος που επιτρέπει να τον πλησιάσει. Η Αμάντα δεν κρύβει πλέον το πόσο της αρέσει ο Φλωρής, παρά τις επιφυλάξεις των συμμαθητών της που τον φοβούνται. Ο Δαμασκηνός συνεχίζει και απειλεί την Πέρσα για τον ρόλο που εκείνη έπαιξε στην αποβολή του Φλωρή. Ο Ίκαρος θέλει να πετάξει από τη νομική εταιρία του τον πρώην φίλο και συνεργάτη του, που εκπροσωπεί, όμως, τον Δαμασκηνό. Τι θέλει ο Γιώργος από την Εφη; Γιατί ζητάει συγγνώμη ο Δαμασκηνός από τη Δάφνη; Τι φοβάται ο Νικόλας και ζητάει τη βοήθεια ψυχιάτρου; Πώς θα αντιδράσει στη συνάντησή του με τον Δαμασκηνό;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Το ταξίδι που έκανε έκπληξη ο Δημήτρης στην Άννα την βρίσκει απροετοίμαστη, καθώς νιώθει ενοχές για το μυστικό που του κρύβει και φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν και αν μάθει την αλήθεια. Ο Σταύρος κάνει το μεγάλο βήμα με την Αγγελική και της κάνει ξανά πρόταση γάμου. Όσο η Άννα και ο Δημήτρης λείπουν στην λίμνη Δόξα, ο Ανδρέας βρίσκεται στα ίχνη του Αλέκου για το βράδυ της δολοφονίας του Άκη. Η Άννα και ο Δημήτρης περνούν όμορφες στιγμές στη Λίμνη Δόξα και προσπαθούν να απομακρυνθούν από τα προβλήματα όταν… ένα μήνυμα που θα πάρει ο Δημήτρης θα ανατρέψει τα πάντα…

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η Νάταλι, εξουθενωμένη από τη βραδινή βάρδια στο «Mermaid», αναζητά άτομο που θα μπορέσει να την ξεκουράσει από τα συνεχόμενα ξενύχτια. Η Τες προσφέρει με ιδιαίτερη θέρμη τη βοήθειά της και αναλαμβάνει τα ηνία της δεύτερης βάρδιας στο αγαπημένο καφέ των χίπηδων. Παράλληλα, ο Διονύσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει εκ νέου ο Παύλος, ο οποίος έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Αγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης; Ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για τον γάμο της Ειρήνης, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς. Ο Μάκης έχει ένα ατύχημα στη δουλειά του. Η Λίνα το μαθαίνει και ανησυχεί. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά εκείνος είναι ακόμα ανένδοτος. Θα ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους; Η παγίδα που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει αποκαλύπτεται. Στην Κρήτη, η Θεοδώρα μαθαίνει ότι οι γονείς της χρωστάνε στον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να της κάνει μια έκπληξη στο γραφείο.