MEDIA

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για τον Αλέξη Παππά

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για τον Αλέξη Παππά

Τα αίματα φαίνεται ότι θα ανάψουν πολύ στο «Survivor», τις επόμενες εβδομάδες

Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο έχει ξεκινήσει με τον Γιώργο Λιανό να κάνει τις ανακοινώσεις, το βράδυ της Δευτέρας. Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή κρατούν ήδη στα χέρια τους το εισιτήριο, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να νιώθουν «ταραχή» με τα πρόσωπα που έρχονται.

Ο Αλέξης Παππάς δεν δίστασε να αναφέρει ότι δεν θα ήθελε να δει τον Τζέιμς στο παιχνίδι, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν μιλά με τη Σταυρούλα.

Τα παραπάνω δεν πέρασαν ασχολίαστα από τον Τζέιμς, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό… το «Survivor».

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα, όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια του Survivor λόγω του ότι ήμουν στην Ιαπωνία», είπε.

«Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Nα σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης έχει αφήσει τη δική του εποχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Με στρατηγική και ευφυής, το 2021 όπου και συμμετείχε για πρώτη φορά, δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις με τις ατάκες-φωτιά και θεωρήθηκε ένας από τους πιο ενδιαφέροντες συμμετέχοντες. Αυτή τη φορά θα έχει σημασία για την εξέλιξη του ριάλιτι με ποιους θα συμμαχήσει.