Μάχη Φλωρινιώτη: Δεν μπορούσα να πω στον Νίκο ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό - Τι είπε για τον θάνατό του

Newsbomb

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη αναφερόμενη στον θάνατο του Νίκου

Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μίλησε η μητέρα του, Μάχη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάχη Φλωρινιώτη αναφέρθηκε πρώτα στην επιδείνωση της υγείας του, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του, είχαμε κάνει εξετάσεις κι ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει "θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό, γιατί βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου". Στο παιδί μου δεν το είπα», ανέφερε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν θεραπεία και μου λέει "μαμά, γιατί μας αλλάζουν θεραπεία;". Λέω "αγόρι μου, μας το είχαν πει ότι ο κύκλος θα αλλάζει". Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Μας βγάζουν στις 5 μέρες, πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Χειροτέρευσε κι άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του».

Στάθηκε όμως και στη μέρα που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγε καλά και ο Νίκος Φλωρινιώτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. «Στα καλά καθούμενα, 6 του μηνός, την ημέρα της γιορτής του, σηκώνομαι το πρωί και του λέω "πήρες τα χάπια σου;" και μου λέει "όχι". Του δίνω το χάπι και του φεύγει στο πλάι του στόματος. Δεν πανικοβλήθηκα ούτε έδειξα κάτι, αλλά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου λέει η γιατρός "θα τον φέρεις στο νοσοκομείο". Τι να του έλεγα τώρα; "Για έναν εμετό;" μου λέει. Μπήκαμε μέσα το απόγευμα. Η αδερφή του ξέρει πώς ήταν».

Η Αννούλα Φλωρινιώτη συμπλήρωσε: «Μέσα σε 20 μέρες, έρχεται και μου λέει "Αννούλα δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν ακούω"». Ακόμη, η μητέρα του είπε: «Ξεκίνησε όλο από την ελιά. Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με κατακρίνουν κιόλας».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved