MEDIA

Τηλεθέαση: Tζέιμς και Σταυρούλα ανέβασαν τα ποσοστά του Survivor

Τηλεθέαση: Tζέιμς και Σταυρούλα ανέβασαν τα ποσοστά του Survivor

Το βράδυ της Κυριακής, το Survivor εκμεταλλεύτηκε την απουσία του MasterChef ενώ ευνοήθηκε από την άφιξη των νέων παικτών

Η άφιξη των Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαειδή, η απουσία του «MasterChef» από το πρόγραμμα της Κυριακής, έκαναν το «Survivor» να εμφανιστεί με ανεβασμένα ποσοστά τους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, χθες, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 21,5% στο σύνολο και 18,9% στους τηλεθεατές 18-54. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αποψινή αναμέτρηση, όπου το «Survivor» θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τις επιτυχημένες σειρές και το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Χθες, την ίδια ώρα με το «Survivor», η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Famagusta» κατέγραψε 22,4% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Η σειρά «Σκαραβαίος» του ALPHA έκανε 9,7% και 9,2% αντίστοιχα, ενώ η κωμωδία του STAR «Στα σύνορα» 6,8% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA κράτησε συντροφιά στο 13,6% του συνόλου και στο 14,6% του δυναμικού κοινού.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε 15,4% στο σύνολο και 15,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η πρωινή ζώνη της Κυριακής. Ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 20,2% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», στο MEGA, σημείωσε 10% και 13,7% αντίστοιχα ενώ το «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 8% και 8,5%.

Το «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, έκανε 8,8% και 5,9% αντίστοιχα ενώ οι «Δεκατιανοί» -που προηγήθηκαν στο πρόγραμμα του Φαλήρου- 13,2% και 7,1%.