Survivor: Οι Μπλε πήραν την ασυλία - Οι Κόκκινοι βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor

Survivor: Οι Μπλε πήραν την ασυλία - Οι Κόκκινοι βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση
1'

Σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, οι μαχητές κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη ασυλία με σκορ 12-10. Οι «Διάσημοι» θα κληθούν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους. Χθες στον τάκο βγήκε πρώτη η Έλενα Αμανατίδου.

Σύμφωνα με πληροροφίες οι κόκκινοι θα ψηφίσουν τη Μαρία Αντωνά, η οποία φαίνεται να έχει συνηθίσει να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της.

Ο Γιώργος και η Δώρα αγωνίστηκαν εναντίον του Νίκου και της Ευγενίας και έφεραν τον πόντο στην ομάδα τους.

Σταμάτης: «Πιστεύεις πως ότι λέω μου το λέει η Ασημίνα;»

Nωρίτερα ένας έντονος τσακωμός ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό έλαβε χώρα. Ο λόγος ήταν ότι ο πρώτος αποκάλυψε πως ο Σταμάτης χάραξε κοινή στρατηγική με την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή.

«Τι απατεώνας είσαι τι απατεώνας. Δεν ήσουνα στην τέντα. Χθες με την Ασημίνα ήσουνα, είσαι τρελός; Τέτοιο απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου», είπε ο Γκιουλέκας προς τον συμπαίκτη του στο Survivor.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτό που μου λέει η Ασημίνα;», απάντησε εκνευρισμένος ο Σταμάτης με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή