MEDIA

Survivor: Γελούν με την Ασημίνα οι Μαχητές - Τρίτος αγώνας ασυλίας και διακοπή στο συμβούλιο

Survivor: Γελούν με την Ασημίνα οι Μαχητές - Τρίτος αγώνας ασυλίας και διακοπή στο συμβούλιο

 Survivor: Γνωστή έγινε η δεύτερη υποψήφια - Ένα εκρηκτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσου το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να προκαλεί δυσαρέσκεια στη μπλε ομάδα στο Survivor. Η επίθεσή της προς τον Τζέιμς Καφετζή στο συμβούλιο του νησιού, όταν και του είπε πως «έχει εμμονή και πρόβλημα με τις γυναίκες» εκνεύρισε τους Μαχητές.

Τα ίδια λόγια είχε πει πριν λίγο καιρό και στον Σωτήρη Λαμάι με τους αντιπάλους της να θεωρούν πως αυτή είναι η στρατηγική της για να χαλάσει την εικόνα των υπολοίπων.

Ο Τζέιμς Καφετζής, όταν εκείνη τον ρώτησε για τις γυναίκες της ομάδας, απάντησε: «Το μοναδικό μου πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι μου αρέσουν πολύ».

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του σήμερα, τόνισε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Τα ίδια έλεγε και στον Λαμάι».

Στη συνέχεια, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor, ανέφερε: «Είναι βαριά η κούπα. Έχουμε βρει κάτι βότανα και φτιάχνουμε ένα είδος τσάι και χθες έμαθα πως εκτός από κακόψυχος, είμαι και μισογύνης. Έτσι είπε η Ασημίνα. Δεν ξέρω από πού έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, αλλά στην υγειά της».

«Είδα Σταμάτη και Ασημίνα να συνεννοούνται στην τέντα του γιατρού»

Ο Γιώργος Γκιουλέκας στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor έκανε μία αποκάλυψη που «πάγωσε» τους παίκτες.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο παίκτης έξαλλος αποκάλυψε ότι οι δύο παίκτες συμφωνούσαν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς.

«Πιστεύεις πως ότι λέω μου το λέει η Ασημίνα;» - «Είσαι απατεώνας»

Xαμός ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό στο αποψινό Survivor. Ο λόγος ήταν ότι ο πρώτος αποκάλυψε πως ο Σταμάτης χάραξε κοινή στρατηγική με την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή.

«Τι απατεώνας είσαι τι απατεώνας. Δεν ήσουνα στην τέντα. Χθες με την Ασημίνα ήσουνα, είσαι τρελός; Τέτοιο απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου», είπε ο Γκιουλέκας προς τον συμπαίκτη του στο Survivor.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτό που μου λέει η Ασημίνα;», απάντησε εκνευρισμένος ο Σταμάτης με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Τζέιμς και Αντωνά

Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά εξέφρασε την άποψη πως ο Τζέιμς Καφετζής τη στοχοποιεί από τη πρώτη μέρα στο παιχνίδι, κάτι που όπως είπε, δε μπορεί να καταλάβει από το που πηγάζει.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δε μπορείς να πεις κάτι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δε μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου

Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί»

Η Μαρία Αντωνά όμως δεν έμεινε εκεί, αφού εξέφρασε την απορία της και στον αγωνιστικό χώρο με τον Τζέιμς Καφετζή να εκφράζει τη δική του άποψη.

Νέα νίκη για τους «Μαχητές»

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με σκορ 12-10.

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν ότι η Μαρία Αντωνά είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

«Είμαι ok, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Αποχωρούν οι «Διάσημοι» από το συμβούλιο

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα δουν καταστάσεις που δεν έχουν ξανασυμβεί στο Survivor.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το αποψινό trailer, οι κόκκινοι θα αποχωρήσουν από το Συμβούλιο του Νησιού, καθώς οι μπλε δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από αυτά που λέει η Ασημίνα...