MEDIA

Το Ναυάγιο spoiler: Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που φέρνει τα πάνω-κάτω

Το Ναυάγιο spoiler: Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που φέρνει τα πάνω-κάτω

Το Ναυάγιο spoiler: Η σειρά του MEGA κρατά το ενδιαφέρον με νέους ήρωες

Είναι από τις σειρές που βαδίζει με θετικό πρόσημο στους πίνακες της Nielsen. Το «Ναυάγιο» θα συνεχίσει να καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις και τους νέους ήρωες.

Ο Πέτρος παροτρύνει την Ειρήνη να ασχοληθεί και πάλι με την αρωματοποιία, που τόσο πολύ της αρέσει. Ο συνεργάτης του Δημήτρη, ο Κώστας, μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε καφενείο στην Αθήνα. Συμφωνεί να το κρατήσει μυστικό, με αντάλλαγμα μία πληροφορία. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Άγγελο με το μέρος του χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει μάθει για τον θείο του. Ο Ιπποκράτης ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη στην Ειρήνη, η οποία όμως του κρύβει κάτι σχετικά με το παιδί που περιμένει.

Η Λίνα μαθαίνει για την αντιδικτατορική δράση του Μάκη και μία ανακοίνωση από το ραδιόφωνο θα την κάνει να πανικοβληθεί. Η Αλίκη κάνει μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να δώσει εξηγήσεις στον Γιώργη. Μία μυστηριώδης γυναίκα δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη. Η αναζήτησή της θα τη φέρει στην αυλή της Χριστίνας, όπου θα κάνει μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ποια είναι αυτή η περίεργη γυναίκα που συστήνεται ως αρραβωνιαστικιά του;

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν αυτός δεν συμφωνεί. Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη θα υποδυθεί η Μαντώ Γιαννίκου. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στην παρανομία. Όμορφη και δυναμική, η Φανή ήταν το ιδανικό δόλωμα για τα πλούσια θύματά τους. «Σκληρό καρύδι», έξυπνη, αλλά και πανούργα. Σε ένα μεγάλο κόλπο τους τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Η Αστυνομία συνέλαβε τη Φανή. Όχι όμως και τον Αντώνη, ο οποίος διέφυγε με τα κλοπιμαία. Η Φανή, ερωτευμένη με τον Αντώνη, δεν τον κατήγγειλε ποτέ. Παρέμεινε στη φυλακή, μέχρι που διαπίστωσε ότι ο Αντώνης την έχει προδώσει. Η Φανή απέδρασε και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Μόνο που τα ίχνη του αγαπημένου της την οδηγούν... σε έναν καινούργιο Αντώνη Καραδήμο, στον Πέτρο. Η Φανή θα εγκατασταθεί στην αυλή και δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει αν δεν πετύχει τους σκοπούς της. Έρχεται να εκβιάσει τον Πέτρο, αλλά δεν θα διστάσει και να τον φλερτάρει.