Η Μάγισσα Spoiler: Η Δαμιανή θέλει να βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η Μάγισσα Spoiler: Οι εξελίξεις πολλές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1…

Την ερχόμενη εβδομάδα, η παραγωγή μυθοπλασίας «Η Μάγισσα» έρχεται με ένα επεισόδιο λιγότερο (αφού θα προβάλλεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη) αλλά με καθηλωτικές σκηνές.

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων. Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος. Ο Αντρέι ετοιμάζει τη δική του επίθεση στον Μάρκο και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους. Η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους. Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του που θα φέρει καινούργιες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή όμως το ένοχο μυστικό του Τζανή αποκαλύπτεται…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved