MEDIA

Ναυάγιο spoiler: H Ειρήνη χάνει το μωρό της

Ναυάγιο spoiler: H Ειρήνη χάνει το μωρό της

Η ηρωίδα της σειράς «Το Ναυάγιο» ζει τραγικές στιγμές, με τον Ιπποκράτη να συνεχίζει το σκοτεινό του σχέδιο

Η Ειρήνη και η εγκυμοσύνη της θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA.

Συγκεκριμένα, η εγκυμοσύνη βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε, αλλά η Ειρήνη θα κινδυνεύσει.

O Πέτρος μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Η ώρα της γέννας και για την Ειρήνη και για τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική.

Η Στέλλα κρατά πανευτυχής ένα μωρό στην αγκαλιά της, ενώ στην Ειρήνη ανακοινώνεται πως το παιδί της «έσβησε». Το σχέδιο του Ιπποκράτη δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά όμως, αφού η Ειρήνη δεν πιστεύει με τίποτα ότι χάθηκε το παιδί της και απαιτεί να το δει. Η Στέλλα ανυποψίαστη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δέχεται επισκέψεις και συγχαρητήρια.

Καθώς γυρίζει στο σπίτι από την κλινική, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση μετά τον χαμό του παιδιού της. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη.

Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά.