MEDIA

Survivor: Ο Σταμάτης που τον ενοχλούν όλοι και η κόντρα ανάμεσα στους «παλιούς» της Κόκκινης Ομάδας

Survivor: Ο Σταμάτης που τον ενοχλούν όλοι και η κόντρα ανάμεσα στους «παλιούς» της Κόκκινης Ομάδας

Survivor: Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή του επεισοδίου, η Χρύσα Χατζηγεωργίου υποστήριξε τον Γιώργο Γκιουλέκα στον καβγά του με τον Σταμάτη Ταλαδιανό στο Survivor. Οι δύο άντρες είχαν τις διαφορές τους, με τους μισούς Μπλε να υποστηρίζουν τον Γιώργο κι άλλοι τον Σταμάτη.

Η Χρύσα ωστόσο, δεν έχει καλές σχέσεις με τον δεύτερο, οπότε ήταν γνωστό εξ' αρχής με ποιανού το μέρος θα ήταν.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, είπε: «Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα, γιατί συμφωνούσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης έλεγε τα δικά του, τον αφήσαμε, αλλού».

«Είμαστε στην ίδια ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μυαλό, κριτική σκέψη και μάτια για να βλέπουμε. Αυτός έκανε παράπονα, λες κι είναι κοριτσάκι ότι "δεν με ρώτησες αν είμαι καλά και πώς είμαι κι αν θες να σταματήσουμε". Και μετά πιάστηκαν από μια άλλη κουβέντα, ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός, που ισχύει, το βλέπουμε», πρόσθεσε.

«Ο Γκιουλέκας θέλει να κερδίζει επί πτωμάτων»

Εκνευρισμένος με τον Γιώργο Γκιουλέκα ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ο παίκτης της μπλε ομάδας τα έβαλε με τον αντίπαλό του που ενώ ο ίδιος ήταν τραυματισμένος, ούτε που γύρισε να κοιτάξει αν είναι καλά.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Όταν πήγα και του μίλησα και του είπα "πού είχα ένταση Γιώργο;". Πότε είδες να έχω ένταση μαζί σου, όταν εσύ ο ίδιος ενώ έχω χτυπήσει, δεν γυρνάς να δεις τον παίκτη που παίζεις μαζί αντίπαλος, αν είναι καλά ή αν έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό και το μόνο που σε νοιάζει εκείνη την ώρα είναι να φωνάζεις και να προκαλείς εντάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εντάξει Γιώργο, κέρδισε αν θες. Επί πτωμάτων; Επί πτωμάτων. Όπως θες εσύ. Κι όταν μου μιλάς και λες για εντάσεις και σου λέω "ποιες εντάσεις;", δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν οι δικηγόροι σου, ο Τζέιμς κι ο Φάνης. Να υποστηρίξουν τι; Έκανα κάτι; Τι έκανα πάλι που σας ενόχλησε; Ότι ακόμα και με λαιμό χτυπημένο πήγα να συνεχίσω το παιχνίδι; Σας πειράζει κι αυτό;».

Σε «κακό φεγγάρι» ο Περπατάρης

Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας. O Γιάννης Περπατάρης έχει πέσει αγωνιστικά, κάτι το οποίο αποδεικνύει στους τελευταίους αγώνες.

Μάλιστα, τη Δευτέρα είχε μία κακή εμφάνιση στο στίβο μάχης. Ο παίκτης έχασε από Θοδωρή ο οποίος έφερε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του.

Ατύχημα για την Ιωάννα

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η Ιωάννα είχε ένα ατύχημα. Καθώς αγωνιζόταν της βγήκε ο ώμος.

Όπως ανέφερε στους συμπαίκτες της οι γιατροί της είπαν να βάζει πάγο και να κάνει υπομονή. Ωστόσο τόνισε ότι σε κάποιες κινήσεις την ενοχλεί.

Νίκη για τους Κόκκινους

Ο αγώνας ασυλίας κρίθηκε στις λεπτομέρειες για την Κόκκινη ομάδα η οποία επικράτησε με 12-10 των Μπλε.

«Ήταν η μικρή μου αδερφή, έγινε ο χειρότερος εφιάλτης μου»

Η κόντρα του Σταμάτη με τους συμπαίκτες του παραμένει.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε αυτή τη φορά η Χρύσα, με τον παίκτη να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση της. «Ήταν η μικρή μου αδερφή, έγινε ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ψηφοφορία - Θρίλερ

Αργότερα, οι «Μαχητές» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η Χρύσα με έξι ψήφους έναντι πέντε της Μαριλίνας, είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα.

«Το περίμενα, το είχαμε συζητήσει… Βασικά έχω απομυθοποιήσει τη μονομαχία» είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Στο Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τρίτο αγώνισμα ασυλίας καθώς και μια ένταση μεταξύ των μελών της Κόκκινης Ομάδας.