MEDIA

Survivor: Έγινε «τούμπανο» η Χρύσα - «Με τσίμπησε σφήκα»

Survivor: Έγινε «τούμπανο» η Χρύσα - «Με τσίμπησε σφήκα»

Survivor: Η παίκτρια έφυγε για το νοσοκομείο.

To νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και η Χρύσα είχε μία άτυχη στιγμή. Η παίκτρια έφυγε για το νοσοκομείο καθώς την τσίμπησε σφήκα. Η παίκτρια είναι αλλεργική με αποτέλεσμα να πρηστεί αρκετά στο πρόσωπο.

Η παίκτρια θα μείνει εκτός παιχνιδιού με εντολή γιατρού.

Στον αγώνα της Τρίτης 12/3 θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στην μπλε ομάδα κι αυτό θα δείξει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Καθώς όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες τους δίνουν σαφές προβάδισμα. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα για την 3η ασυλία είναι η μπλε. Θα σημειωθεί το 2-1 στις ασυλίες και οι κόκκινοι θα ψηφίσουν την 3η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως υπάρξει για πρώτη φορά ακύρωση συμμετοχής παίκτη στο Survivor. Πρόκειται για την Καλένα Ζαφειρίου, βολεϊμπολίστρια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε ταξιδέψει στις 20/2 για τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλένα Ζαφειρίου είχε κλείσει τα social media όπως γίνεται κάθε φορά βάσει κανόνων του ριάλιτι και η ομάδα της της είχε ευχηθεί δημόσια για τη συμμετοχή της.

Αυτό όπως όλα δείχνουν άλλαξε, καθώς η Καλένα Ζαφειρίου ήταν παρούσα στο γύρισμα του βίντεοκλιπ για το τελευταίο τραγούδι του Πρόδρομου Καθηνιώτη πριν από δύο ημέρες ενώ έχει ακόμα σε λειτουργία ξανά τους λογαριασμούς της, τους οποίους είχε κλείσει πριν από τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο η ένταση στην κόκκινη ομάδα θα είναι μεγάλη και έτσι αυτό μπορεί να τους πάει πίσω στον στίβο μάχης.

Στον αγώνα ασυλίας που θα δούμε απόψε Τρίτη 12 Μαρτίου οι Μαχητές βελτιώνονται αρκετά και έτσι φαίνεται να κερδίζουν σήμερα την 3η ασυλία.