MEDIA

Survivor: Οι νέες ομάδες φέρνουν εντάσεις – Οι επιστροφές και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Οι νέες ομάδες φέρνουν εντάσεις – Οι επιστροφές και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μια έκπληξη περίμενε παίκτες αλλά τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας πως μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες των δύο ομάδων στο Survivor, καθώς «ήρθε η ώρα της επιστροφής για κάποιους από τους τραυματίες».

Κατερίνα Δαλάκα και Φάνης Μπολέτσης επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ η Ασημίνα θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Η επιστροφή Δαλάκα και Φάνη όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που περίμενε Διάσημους και Μαχητές, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιανός, «ο αρχικός σχεδιασμός για τη δυναμική των δύο νέων ομάδων επιτέλους θα εφαρμοστεί», ανακοινώνοντας ότι θα γίνουν δύο μεταγραφές για να επέλθει η ισορροπία σε κόκκινους και μπλε.

Έτσι, ο Φάνης και η Αναστασία μετακόμισαν στην παραλία των μπλε, ενώ ο Γιώργος και η Δώρα γίνονται... κόκκινοι.

Η Δώρα άλλαξε ομάδα με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο Φάνης σχολίασε «η χειρότερη αλλαγή ομάδας που έχει υπάρξει ποτέ στο Survivor».

«Πήγα στην κόκκινη ομάδα, με τάισαν, κοιμήθηκα, δεν έπαιξα, έκανα στρατηγική με τον Αλέξη, με την Κατερίνα, έμαθα πράγματα και με ξαναγυρίσανε πίσω, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο», είπε ο παίκτης, λέγοντας ωστόσο πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του στην παλιά ομάδα του.

Η Αναστασία δήλωσε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τη νέα της ομάδα, ενώ ο Γιώργος αστειεύτηκε, «δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ κάτι ή θα ξανά αλλάξω ομάδα».

Εύκολη νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν εύκολο αγώνα για την μπλε ομάδα, οι «Μαχητές» κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας με σκορ 12-4.

Ο πρώτος υποψήφιος

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τον Νίκο Ρικουνάκη. «Το περίμενα. Άμα χάσουμε αύριο θα αγωνιστώ, θα μπούμε στο ανδρικό φύλο. Θα παλέψω, θα τα σώσω όλα και άμα μείνω, έμεινα. Άμα χάσω, θα φύγω δυστυχώς», είπε ο παίκτης για την υποψηφιότητά του.

Ανακάτεμα της τράπουλας με τις νέες ομάδας

Στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν νέες εντάσεις μεταξύ των παικτών του Survivor, ειδικά μετά το σχηματισμό των νέων ομάδων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας.