Άντζελα Δημητρίου: «Με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια»

Η Έλντα Πανοπούλου και η Άντζελα Δημητρίου μίλησαν για τον λόγο που κατά το παρελθόν είχαν τσακωθεί αλλά και τον τρόπο που τα ξαναβρήκαν.
Άντζελα Δημητρίου: «Με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια»
2'

Η Άντζελα Δημητρίου και η Έλντα Πανοπούλου παραχώρησαν κοινές δηλώσεις, μιλώντας για τον τσακωμό που είχαν στο παρελθόν, αλλά και τη συνεργασία τους αυτή την περίοδο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», μεταξύ άλλων, συνάντησε τις δύο καλλιτέχνιδες στο καμαρίνι, την ώρα που ετοιμάζονταν μία εκ των ρεπόρτερ ρώτησε την τραγουδίστρια για τη ρήξη που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, αλλά και τη βάφτιση της εγγονής της. Για το αν την ενοχλεί η δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Δεν με ενοχλεί που 'όλο αυτό βγαίνει στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η δουλεία τους και αυτό πρέπει να κάνουν. Αν δεν ασχοληθούν με εμένβα και την Έλντα, με ποιον θα ασχοληθούν;».

Στην πορεία, ένας άλλος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στη βάφτιση της εγγονής της. Μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, είπαν ταυτόχρονα: «Το μωρό το βαφτίσουμε με όλες τις δόξες και τιμές».

Κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, η Άντζελα Δημητρίου σχολίασε: «Θα είναι ένα μωρό τυχερό, έχω να σας πω ότι είναι όλα τέλεια με την οικογένειά μου».

Όσο για τον τσακωμό ανάμεσα στις δυο τους, πρώτη, η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά. Εκείνη απάντησε: βεβαίως».

Με τη σειρά της, η Άντζελα Δημητρίου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη», συμπλήρωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή