Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκπομπές σε ΑΝΤ1 και OPEN
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας... οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής εκπομπής του Open
Ο καλοκαιρινός καύσωνας ξεκινά στην πρωινή ζώνη της TV, αφού τη Δευτέρα τα μαγκαζίνο σε ΑΝΤ1 και OPEN έκαναν πρεμιέρα.
Στις 09.00, την πρώτη καλημέρα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου. «Όλο αυτό το διάστημα με ρωτούσαν οι άνθρωποι της δουλειάς, φίλοι, γνωστοί, πώς να είναι άραγε το γεγονός ότι επιστρέφω στο πρωινό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι να πω. Τώρα, όμως, ξέρω… Χαίρομαι ειλικρινά γιατί αυτά που θα συμβαίνουν, θα τα ζούμε όλοι μαζί, εδώ και τώρα. Χαίρομαι που ξεκινώ κάτι καινούργιο, το οποίο όμως μού είναι βαθιά γνώριμο. Περίμενα με ανυπομονησία να έρθω εδώ και να συναντήσω όλους τους ανθρώπους. Χαίρομαι που επισήμως σας καλωσορίζω από τον αέρα του ΑΝΤ1, που ενώ δεν έχω ξαναδουλέψει ποτέ, αισθάνομαι σαν να ήμουν εδώ από πάντα», είπε χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Νίκο Μισίρη τη Μαρία Αντωνά και τον Αλέξη Μίχα.
Λίγα λεπτά πριν τις 10.00, μέσα από το OPEN, πρεμιέρα έκαναν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου οι οποίοι μάς υπόσχονται το τέλειο «Καλοκαιρινό Ραντεβού».
«Αυτό το καλοκαίρι σηκώνει παγωτό, παραλίες και καλή παρέα. Το παγωτό δεν είναι να το φάω μόνος μου, θέλει καλή παρέα», είπε με χιούμορ ο Λάμπρος. «Σκεφτόμουν ότι στο τρέιλερ μου ήρθες με καρπουζάκι, στην πρεμιέρα με παγωτό. Με καλοπιάνεις;», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζοντας: «Οι άλλοι μετράνε τα καλοκαίρια σε μπάνια και εμείς σε εκπομπές! Θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα».
Η Άννα Ζηρδέλη, ο Γιώργος Σκρομπόλας, o Κωνσταντίνος Αρτσίτας, η Βάσω Μητρομάρα και η Ευαγγελίνα Βόσνου, είναι το team της ομάδας.