Αλλάζει η ζώνη του Σαββατοκύριακου - Νέες εκπομπές και πρόσωπα

Αυτή την περίοδο διαμορφώνεται το πρόγραμμα των καναλιών για την επόμενη σεζόν

Αλλάζει η ζώνη του Σαββατοκύριακου - Νέες εκπομπές και πρόσωπα
Unsplash

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα στελέχη των σταθμών προκειμένου το νέο πρόγραμμα να είναι έτοιμο στην ώρα του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την τράπουλα των τηλεοπτικών εκπομπών να ξαναμοιράζεται.

Στο μέτωπο του MEGA, η Σίσσυ Χρηστίδου θα συνεχίσει με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!». Η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι λατρεύει να είναι η παρέα του κόσμου τα Σαββατοκύριακα, με το Μεγάλο Κανάλι να την εμπιστεύεται ξανά. «Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποτελεί, από το 2021, αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του σταθμού και θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία στο MEGA παραμένοντας στο τιμόνι της επιτυχημένης εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι!”, προσφέροντας ψυχαγωγία με ουσία και ενημέρωση με σεβασμό στον τηλεθεατή. H παρουσία της Σίσσυς Χρηστίδου στην ελληνική τηλεόραση αποτελεί σταθερή αξία. Με εύστοχο σχόλιο, διορατική ματιά, χιούμορ, συνέπεια και επαγγελματισμό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια. Αληθινή, ευθύς και πάντα με διάθεση για ουσιαστικό διάλογο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν διστάζει να δείξει την ανθρώπινή της πλευρά, να αγγίξει δύσκολα θέματα με ενσυναίσθηση και να μιλήσει τη γλώσσα του τηλεθεατή.

Η ανανέωση της συνεργασίας της με το MEGA συνιστά τη συνέχεια μιας δημιουργικής πορείας με σταθερό αποτύπωμα στην τηλεοπτική πραγματικότητα», αναφερόταν στην ανακοίνωση του καναλιού.

Στον ALPHA, ο μεγάλος αντίπαλος θα είναι ο Νίκος Μάνεσης με το μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο παρουσιαστής «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του ALPHA. Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου με διεισδυτική ματιά, με ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα, «φωτίζει» γεγονότα κι αποκαλύπτει αλήθειες.

Τα μεσημέρια στον ALPHA είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια, μια προσωπικότητα ξεχωριστή στην ελληνική τηλεόραση, φέρνει τη δική της ποιότητα και βάζει τη δική της αισθητική σφραγίδα στο «Καλύτερα δε γίνεται!». Γεγονότα που μας αφορούν, σημαντικοί καλεσμένοι που θα μιλήσουν από καρδιάς, όλα συνθέτουν μια ψυχαγωγική εκπομπή με άποψη και ουσία που πάντα κάνει τη διαφορά.

Στο OPEN έρχεται η απόλυτη ανατροπή. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που θα αναλάβει και καλοκαιρινή εκπομπή, θα κρατά παρέα τα Σαββατοκύριακα στον σταθμό ενώ αναμένεται να είναι μαζί του και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο μετερίζι του ΑΝΤ1, δράση αναλαμβάνει η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια μετακομίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το OPEN. Με ταπεραμέντο και επικοινωνιακό χάρισμα, αναμένεται να κερδίσει το δικό της κοινό…

Διαβάστε επίσης

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή