Ο Παναγιώτης Στάθης ανάμεσα σε δύο κανάλια – Το διετές με το OPEN και το φλερτ με άλλον σταθμό
Είναι από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών, καθώς το όνομά του φιγουράρει στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ για πιθανή μεταγραφή. Ο Παναγιώτης Στάθης, που προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και δεν αρέσκεται σε διαρροές, αυτή τη φορά ετοιμάζεται να ρίξει… βόμβα.
Συγκεκριμένα, ενώ η εκπομπή του στο OPEN «Ώρα Ελλάδος» που συμπαρουσιάζει με τον Γιάννη Κολοκυθά είναι on air, έχει γίνει γνωστό ότι ο δημοσιογράφος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το κανάλι προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία.
Τις τελευταίες ώρες όμως, έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία ότι ο Παναγιώτης Στάθης αποχωρεί από το OPEN για να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1. Η είδηση ακόμη δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον σταθμό της Παιανίας ούτε από του Αμαρουσίου, ωστόσο -αν ισχύσει- πρόκειται για εξέλιξη που θα βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο.
Ο Παναγιώτης Στάθης είχε δεχτεί πρόταση εδώ και καιρό από τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Όμως, οι επαφές δεν προχώρησαν και έτσι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος υπέγραψε με το OPEN. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και πιθανότατα η νέα πρόταση από το Μαρούσι είναι δελεαστική και αφορά στη διαδοχή του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».
Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει και θα δούμε αν βρέθηκε ο νέος οικοδεσπότης της θρυλικής εκπομπής!