MEDIA

Τελευταίοι σπασμοί του μικροκομματισμού

Τελευταίοι σπασμοί του μικροκομματισμού

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπαίνει στα ενδότερα των πολιτικών παρασκηνίων

Παράσταση για μικροκομματικούς «Μαυρογιαλούρους» δίνουν από χθες τα πολιτικά στελέχη σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που με τους στενόμυαλους πολιτικούς υπολογισμούς τους και με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές, δημιουργούν συνεχώς εμπόδια σε Βενιζέλο και Κουβέλη για μια γενναία συμφωνία με τον Σαμαρά και για συγκυβέρνηση με συμμετοχή πιθανά και των ίδιων (Βενιζέλος, Κουβέλης) και κάποιων έμπειρων στελεχών των κομμάτων τους.

Στο ΠΑΣΟΚ για πέντε ώρες χθες τσακωνόντουσαν Βενιζέλος και κορυφαία στελέχη (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης και άλλοι) προκειμένου να αποφασίσουν αν θα μετάσχουν στη συγκυβέρνηση και δοκιμασμένα πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή όχι. Απόφαση δεν πήραν και σήμερα το ξανακουβεντιάζουν το θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με προφανές αποτέλεσμα ότι θα περάσει η άποψη Βενιζέλου για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση μόνο μεσαίων και σχεδόν άγνωστων στελεχών του κόμματος.

Τα ίδια και στη ΔΗΜΑΡ, με τον κ. Κουβέλη τελικά να αναγγέλλει χθες βράδυ ότι απλώς θα στηρίξει το κόμμα του τη νέα κυβέρνηση, χωρίς όμως να συμμετέχει σε αυτή με πρόσωπα.

Τελικά τι κρύβεται πίσω από αυτή τη στενόμυαλη πολιτική συμπεριφορά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; Τι στόχους έχουν; Πώς αντιμετωπίζει ο Α. Σαμαράς αυτές τις μικροκομματικές συμπεριφορές των πολιτικών του αντιπάλων, με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστεί στη νέα κυβέρνηση;

Αυτό το πολιτικό παρασκήνιο και την μικροκομματική «καμαρίλα» παρουσιάζει απόψε 9 μ.μ. στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του newsbomb.gr ο Κώστας Χαρδαβέλλας ενώ ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε διαρκή επαφή με τους τηλεθεατές για τη μεταφορά στο στούντιο ερωτημάτων και παρατηρήσεών του.