MEDIA

ALPHA: « Μόνο αν δεν βγει το φεγγάρι θα φύγει ο Λάκης από τον Alpha»

ALPHA: « Μόνο αν δεν βγει το φεγγάρι θα φύγει ο Λάκης από τον Alpha»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει «διπλό χτύπημα» στον Alpha την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν να διαπραγματεύεται το αν θα μείνει στο κανάλι της Κάντζας!


Ήδη, όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha το σίριαλ του Λάκη « Δια ταύτα» ενώ μέσα Φεβρουαρίου με αρχές μαρτίου ξεκινά το Τσαντίρι περιοδεία ανά την Ελλάδα.
Τα 4 επεισόδια που έχει συμφωνήσει να παραδώσει ο Λαζόπουλος δεν θα είναι γυρισμένα στο γνώριμο πλατό αλλά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πρώτη στάση κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Θεσσαλονίκη. « Ο Λάκης ήθελε αυτή τη φορά να επισκεφτεί με το Τσαντίρι του διάφορες πόλεις της Ελλάδας, απλώς επιλέγουμε μεγάλες πόλεις καθώς πρέπει να βρούμε χώρους μεγάλους που να πληρούν τις προυποθέσεις ώστε να φιλοξενήσουν με ασφάλεια όλους όσοι θέλουν να δουν τον Λάκη από κοντά, αλλά να παρέχουν και όλες εκείνες τις τεχνικές λύσεις που χρειάζεται μια τέτοια παραγωγή για να βγει στον αέρα» δηλώνει στο Newsbomb άτομο της παραγωγής.
Όσον αφορά τώρα σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για λήξη του συμβολαίου του Λαζόπουλου με τον Alpha, επικοινωνήσαμε μέσα από το σταθμό και μας είπαν: « Το συμβόλαιο του Λάκη Λαζόπουλου λήγει τον Ιούνιο αλλά ήδη προγραμματίζουμε μαζί του τι θα γίνει από τον Οκτώβριο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Λάκης από το κανάλι. Όλα όσα ακούγονται και γράφονται είναι αστεία. Αν κάποιος πει ότι δεν θα ξαναβγεί το φεγγάρι, τότε να συζητήσουμε για το αν υπάρχει πιθανότητα ο Λάκης να φύγει από τον Αlpha!»