MEDIA

Πόσο σίγουρο είναι ότι θα δούμε και 2η εκπομπή της Αννίτας στον Alpha;

Πόσο σίγουρο είναι ότι θα δούμε και 2η εκπομπή της Αννίτας στον Alpha;

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια στον Alpha;


Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης του καναλιού, Τζόνι Καλημέρη, σε λίγες μέρες θα βγει δελτίο τύπου που θα κάνει λόγο για την νέα βραδινή εκπομπή της Πάνια. Δημοσιεύματα από την άλλη θέλουν τον Νίκο Καρβέλα να έχει λόγο στο στήσιμο της εκπομπής και να προσανατολίζεται σε ένα show τύπου «Παρατράγουδα».
Που ακριβώς βρίσκεται όμως η αλήθεια;
Πριν τις γιορτές από τον Alpha διέρρεε ότι η εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα βγει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς δεν μπόρεσαν να καταλήξουν στην ταυτότητα που αυτή θα πρέπει να έχει. Οι ιθύνοντες του σταθμού ξεκαθάριζαν μάλιστα, ότι θέλουν διακαώς μια βραδινή εκπομπή με την Αννίτα αλλά εκείνο που δεν θέλουν είναι η εκπομπή να θυμίζει τις παλαιότερες προσπάθειές της στο Alter. Κοινώς δεν θέλουν με τίποτα «Παρατράγουδα».
Τώρα όμως ο Καλημέρης ξεκαθαρίζει ότι η εκπομπή θα βγει φέτος ( όπως ξεκαθάρισε ότι ο Φερεντίνος θα κάνει εβδομαδιαίο σόου, για να καταλήξουμε να παρουσιάζει απογευματινό τηλεπαιχνίδι!).
Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά κι αν όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό έχουν κάποια βάση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατάμε ... μικρό καλάθι καθώς τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο και ειδικά στον Alpha είναι ρευστά.