MEDIA

Μακεδονία: Πολλές live εμφανίσεις το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Μακεδονία: Πολλές live εμφανίσεις το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Αρκετές επιλογές εξόδου και διασκέδασης έχουν οι Θεσσαλονικείς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τόσο στη συμπρωτεύουσα, όσο και στη Χαλκιδική, στην οποία αν το επιτρέψει ο καιρός θα γίνει το... αδιαχώρητο.

Μεταξύ άλλων: Σήμερα Κυριακή 8 Ιουνίου στο «stay bar» στο λιμάνι (Κουντουριώτου 8) εμφανίζεται ζωντανά στις 22.00 ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοϊδης. Επίσης σήμερα το βράδυ, από τα μεσάνυχτα και μετά, εμφανίζονται live στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο «ANGELS CLUB» οι Onirama για να ξεσηκώσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Παράλληλα, σήμερα στην ίδια τοποθεσία, την Καλλιθέα Χαλκιδικής, θα εμφανιστούν σε live stage στο «Club Circo» το συγκρότημα «Μέλισσες», που την τελευταία τριετία έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες (έναρξη στις 22.00).

Ταυτόχρονα, σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο «Chelona Beach» στην Κύψα Χαλκιδικής ξεκινά το κεφάτο live με τους Μιχάλη Εμιρλή και Γιώργο Αξά, ενώ τέλος σε μια πιο εναλλακτική πρόταση για έντεχνη μουσική μπορείτε να επιλέξετε, όσοι βρίσκεται εκεί κοντά, τη ζωντανή εμφάνιση στον Αρμενιστή Χαλκιδικής της Γιώτας Νέγκα με τον Θέμη Καραμουρατίδη (είσοδος με ποτό 10 ευρώ).

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άρχισαν εμφανίσεις Κ. Καραφώτης-Γ. Παπαδόπουλος