Τηλεοπτικές άδειες: Έτσι έφτασαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων «γαμπρών»

Newsbomb

Με αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (30/8), η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειώνμε τους εκπροσώπους των υποψηφίων να φτάνουν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπουαπό τα χαράματα.

Περίπου στις 08:30 «σφραγίστηκαν» οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Τύπου καθώς μπήκε και ο τελευταίος εκπρόσωπος και από εκείνη την ώρα οι εκπρόσωποι «πήραν θέσεις» για αν ξεκινήσει η δημοπράτηση.

Όπως είχε προγραμματιστεί λίγο μετά τις επτά το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες αφίξεις των εκπροσώπων των υποψήφιων «γαμπρών», με τον πρώτο εκπρόσωπο να προσέρχεται στις 07:10 και τον τελευταίο λίγο πριν τις 08:30.

Πρώτος από τους εκπροσώπους των οκτώ εταιρειών πέρασε, στις 07:10, το κατώφλι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο Κάρολος Αλκαλάι από την πλευρά του Star.

Στη συνέχεια εισήλθαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 με τον Στρατή Λιαρέλη, για να ακολουθήσει ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.).

Τηλεοπτικές άδειες: Απίστευτο! Ο Λιαρέλης πήγε στο διαγωνισμό με το στρώμα του (photos)

Λίγο αργότερα (07:45) μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «όλα είναι καλά».

Αμέσως μετά μπήκε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, εξηγώντας ότι ο κ. Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

Στις 07:55 εισήλθε ο εκπρόσωπος του Alpha Δημήτρης Φουρλεμάδης δηλώνοντας «είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές». Στις 08:05, μπήκαν στο χώρο οι Θοδωρής Κυριακού και Στρατής Λιαρέλης για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Στις 08:13 έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης της εταιρείας DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED.

Τελευταίος μπήκε στο κτήριο ο Πάνος Κυριακόπουλος της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο κύκλος αφίξεων και αρχίζει η διαδικασία.

Ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου στην Καλλιθέα -το οποίο εποπτεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις- είναι αποκλεισμένος ενώ η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των εταιριών και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved