Survivor: Έξαλλη η σύζυγος του Χανταμπάκη - Η απάντησή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Newsbomb

Survivor: Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα των «Διασήμων» ήταν το θέμα που μονοπώλησε το χθεσινό (13/03/2017) επεισόδιο του Survivor.

H ένταση κλιμακώθηκε όταν το μοντέλο και παρουσιαστής απευθυνόμενο στον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, ανέφερε: «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή».

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», απάντησε ο «Ντάνος», στη συνέχεια του επεισοδίου.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη απάντησε έμμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Τον τιμάμε και εμείς το σταυρό και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν. #survivor #survivorgreece2017 #stelioshantampakis #teamxantampakis #eimai mazi sou mexri to telos», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ο Στέλιος Χανταμπάκης, μαζί με το φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μανίκα, είχαν βουτήξει για να πιάσουν το σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved