Nomads: Το αγώνισμα ασυλίας και ο σοβαρός τραυματισμός παίκτη! (pics+vid)

Newsbomb

Απόψε στο Nomads θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αφού μόνο μία από τις τρεις ομάδες θα κερδίσει την ασυλία!

Σήμερα θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Nomads καθώς οι 3 ομάδες θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι ομάδες που βγαίνουν πρώτη και δεύτερη από το αγώνισμα την «γλιτώνουν» μέχρι την επόμενη ημέρα. Η ομάδα που βγαίνει τρίτη θα αναγκαστεί να δώσει τους 2 πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση ενώ η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

Συγκεκριμένα, από το σημερινό αγώνισμα θα έχουμε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ από το αυριανό αγώνισμα ασυλίας 1 υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό θα σώσει τον έναν και θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής από τον Γρηγόρη.

Οι άλλοι 2 θα μονομαχήσουν την Παρασκευή μεταξύ τους. Αυτός που χάνει αποχωρεί και θα ορίσει τους αρχηγούς των ομάδων της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, σήμερα όπως βλέπουμε στο τρέιλερ ένας παίκτης θα τραυματιστεί σοβαρά και η ομάδα «Φωτιά» φωνάζει εσπευσμένα για γιατρό.

Μπορεί να μην βλέπουμε στα πλάνα ποιος έχει τραυματιστεί, όμως εκείνος που είναι πεσμένος στην άμμο είναι ή ο Γιώργος Μαυρίδης ή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς φαίνεται το τατουάζ στο χέρι του.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved