MEDIA

Αγωνία για τους εργαζόμενους στον Αθήνα 9,84 (pics)

Αγωνία για τους εργαζόμενους στον Αθήνα 9,84 (pics)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του Αθήνα 9,84 στο πλαίσιο στάσης εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, στο δημοτικό ραδιόφωνο από τις 11.00 έως τις 14.00.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από σήμερα, μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων που θέτουν σε αβεβαιότητα την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, διοίκηση και εργαζόμενοι ενημερώθηκαν εξωδίκως για την δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του σταθμού, μεταξύ των οποίων και της μισθοδοσίας. Ο έφορος της Α' ΔΟΥ Αθηνών προχώρησε σε αυτή την κίνηση, για δήθεν υποχρέωση καταβολής τέλους επί της επιχορήγησης που λαμβάνει ο σταθμός,και μάλιστα αναδρομικά από το 2006, αιφνιδιάζοντας διοίκηση και εργαζομένους.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, μένοντας απλήρωτοι λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και για άγνωστο χρονικό διάστημα, ενώ ο Αθήνα 9.84 κινδυνεύει με λουκέτο αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Στο πλευρό των εργαζομένων και παρόντες στην σημερινή κινητοποίηση είναι δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις