Τέλος εποχής: Το 94% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά ΜΜΕ - Στην κορυφή το Newsbomb.gr

Newsroom Newsroom

Τέλος εποχής: Το 94% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά ΜΜΕ - Στην κορυφή το Newsbomb.gr

Newsbomb.gr | Νέα και νέα: Άλλη μια έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πάνε καλά - Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στα συστημικά Μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες) και δηλώνουν ότι προτιμούν να ενημερώνονται από το διαδίκτυο σε ποσοστό 94% - Την ίδια ώρα το Newsbomb.gr, αναδεικνύεται κορυφαίος ενημερωτικός ιστοχώρος στην Ελλάδα και στη μελέτη του  Ινστιτούτου Reuters, αλλά και στις επίσημες μετρήσεις της Google, καταρρίπτοντας κάθε ιστορία επισκεψιμότητας για τον μήνα Μάιο 2018 -7.869.567 μοναδικοί επισκέπτες είχαν εμπιστευθεί την ενημέρωση τους από τον δικτυακό μας τόπο.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αμφισβήτησης αξίζει να σημειώσουμε πώς όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην «Έκθεση Ψηφιακών Ειδήσεων» τα αποτελέσματα της οποίας ότι μόνο το 26% των Ελλήνων πιστεύουν όσα ακούν και όσα βλέπουν από τα λεγόμενα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Τα στοιχεία της ετήσιας Έκθεσης για τις Ψηφιακές Ειδήσεις (Digital News Report) του Ινστιτούτου Reuters για τη Μελέτη της Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι αποκαλυπτικά για το 2018!

Το 94% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου διαβάζει και παρακολουθεί ειδήσεις στο διαδίκτυο σε εβδομαδιαία βάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 71% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου διαβάζει ειδήσεις στα social media, ποσοστό που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο στις ευρωπαϊκές χώρες του δείγματος, μετά από αυτό της Βουλγαρίας. Η Ελλάδα είναι, επίσης, η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, στην οποία οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ενημερώνονται από τα social media (71%) παρά βλέπουν ειδήσεις ή ειδησεογραφικές εκπομπές στην τηλεόραση (67%).

Μέσα σε αυτό το δύσκολο τοπίο, οι αναγνώστες στην Ελλάδα επιβραβεύουν για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr.

Στο Γράφημα που ακολουθεί απεικονίζονται τα πιο δημοφιλή ψηφιακά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα με βάση το ποσοστό του δείγματος που τα χρησιμοποιεί, έστω μια φορά την εβδομάδα.

βοβμ1

Όπως βλέπετε από τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, αλλά και από τα στοιχεία των επίσημων μετρήσεων το Newsbomb.gr παραμένει σταθερά πρώτο στη συνείδηση των πολιτών με πολύ ισχυρό branding.

Υπενθυμίζουμε ότι το Newsbomb.gr βρίσκεται ΣΤΗΝ Κορυφή ασταμάτητα Από Το Νοέμβριο ΤΟΥ 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα .

Ο Μάιος του 2018 είναι τεράστια απόδειξη ότι το αναγνωστικό κοινό «αγκαλιάζει» τη σοβαρή δημοσιογραφική δουλειά.

rekor

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Internet, το ελληνικό ενημερωτικό μέσο υπερέβη αυτό το νούμερο : 7.869.567 μοναδικοί επισκέπτες.

βόμβα proto

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητες και ανεπιθύμητες. «Σπάμε» τα δικά μας ρεκόρ, αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί.

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθερίατυπο, χωρίς αγκυλώσεις και εμμόνες. Προχωράμε αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους αναγνώστες με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία στον τομέα της πληροφόρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Οι αριθμοί των μετρήσεων της Google από 1/05 έως 31/05, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια επιθυμία και την ίδια αποφασιστικότητα.

ανάλυση αντιγράφων αντίγραφο αντιγράφων

Η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr ακολουθεί με απόλυτη προσήλωση την τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Εγκυρότητα, Ταχύτητα.

Αυτό που επιθυμούν οι ίδιοι οι αναγνώστες του διαδικτύου και για το οποίο περιβάλλουν μας με απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που συμβαίνουν είτε στην Ελλάδα, είτε σε όλοκληρο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Newsbomb.gr: Στην κορυφή όλων των μετρήσεων τρία χρόνια - Οτιδήπoτε άλλο είναι ... δημόσιες σχέσεις

Τέλος εποχής: Το 94% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά ΜΜΕ - Στην κορυφή το Newsbomb.gr
01
Τέλος εποχής: Το 94% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά ΜΜΕ - Στην κορυφή το Newsbomb.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved