Power Of Love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με παίκτη - Είσαι τζάμπα μάγκας, θα σέβεσαι! (video)

Newsbomb

Ποιος είδε την Μπακοδήμου και δεν την φοβήθηκε!

Ο κακός χαμός στο reality της αγάπης!

Όλα τα έχουμε δει στο Power Of Love και τώρα ήρθε η στιγμή που οι συμπεριφορές των παικτών στα social media μπορεί να τους κοστίσουν την συμμετοχή τους!

Αυτό είδαμε πως θα ισχύσει στο τελευταίο επεισόδιο, καθώς ο Αντώνης Χρόνης πόσταρε στο Instagram ένα video που τον δείχνει να προσπαθεί να παραγγείλει delivery από εστιατόριο, χωρίς να γνωρίζει τούρκικα. Πριν κλείσει το τηλέφωνο, ο Αντώνης είπε στην τηλεφωνήτρια «γ@μ# τη μανούλα σου» και αυτό έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Η παρουσιάστρια μπήκε έξαλλη στο σπίτι των ζευγαριών και «έβγαλε» τον Αντώνη στην... σέντρα, αποκαλώντας τον τζάμπα μάγκα!

«Πώς νιώθεις που θα το δει η μαμά σου; Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σέβεσαι λίγο παραπάνω. Αυτή η συμπεριφορά προσβάλλει εσένα, την οικογένειά σου και εμάς. Θα ήθελα να προσέξετε όλοι σας πάρα πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Φέρνετε όλους μας σε πολύ δύσκολη θέση».

Και πρόσθεσε:

«Αντώνη προσωπικά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γι’ αυτό. Δουλεύουμε μαζί, είμαστε στον ίδιο χώρο. Από εμένα προσωπικά θα πάρεις μια κίτρινη κάρτα. Δεν μπορεί να σας σεβαστεί κανείς αν δεν σέβεστε τον εαυτό σας. Τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε με τίποτα! Κυριολεκτικά τζάμπα μαγκιά! Βρίζω κάποιον σε ξένη γλώσσα και από το τηλέφωνο. Σήμερα, λοιπόν, δεν θα ανοίξουν οι πόρτες».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved