Madonna ετών 60: Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες συνομήλικές της

Newsbomb

Η πολυαναμενόμενη και χρυσοπληρωμένη (κόστισε 1 εκατ. δολλάρια) εμφάνιση της Madonna στην σκηνή της 64ης Eurovision είναι πια γεγονός. Ωστόσο κατά γενική ομολογία απογοήτευσε κριτικούς και θεατές.

«Ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση, αυτό της εμφάνισης της «Βασίλισσας της Ποπ», που επισκίασε ακόμα και τον Ολλανδό νικητή Ντάνκαν Λόρενς, θα το θυμούνται όλοι για το πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της Madonna» έγραψε η γερμανική Welt.

Τα εκατομμύρια των τηλεθεατών της Eurovision περίμεναν υπομονετικά να δουν live την απόλυτη παγκόσμια σταρ να ερμηνεύει το κλασσικό πια, μετά από 30 χρόνια, Like A Prayer.

Η εμφάνιση της Madonna στην Eurovision 2019:

Μόνο που, όπως σχολιάζουν τα διεθνή μέσα, η Madonna έμοιαζε με καρικατούρα του εαυτού της και δεν μπορούσε να τραγουδήσει: τα φάλτσα έγιναν αντιληπτά και σχολιάστηκαν σωρηδόν από την παγκόσμια κοινότητα του Twitter.

Εκτός από την φωνή που έβγαινε λάθος καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, αρνητικά σχολιάστηκε και η σκηνική της παρουσία- τόσο από το κοστούμι που θύμιζε πειρατή από το... Game of Thrones - όσο και από το γεγονός ότι πολλές φορές η Μαντόνα έδειχνε να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή.

Αυτό αποδόθηκε φυσικά στην ηλικία της η οποία σύμφωνα με το Wikipedia είναι 60 ετών (ημερομηνία γέννησης: 16 Αυγούστου 1958).

Όπως και να έχει η αειθαλής Madonna παραμένει εδώ και δεκαετίες η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της ποπ και όπως αποδεικνύει καμία δεν μπορεί να την «κουνήσει» από τον θρόνο της.

Δείτε στην gallery τις Ελληνίδες σταρ, που σύμφωνα με τα στοιχεία του Wikipedia είναι πάνω - κάτω συνομήλικες με την Madonna και συνεχίζουν να μας μαγεύουν:

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη σε τουριστικό λεωφορείο στις πυραμίδες της Γκίζας

Πανικός στον ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» ο Σπύρος Παπαδόπουλος (pics)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved