Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα (vid)

Newsbomb

Survivor: Απίστευτα πράγματα βλέπουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Έναν καβγά χωρίς προηγούμενο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (3/3) επεισόδιο του Survivor. Βλέπουμε ξεκάθαρα πλέον πως η μπλε ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση και πως η κλίκα «σπάει» ενώ μία άλλη «γεννιέται». Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που είχε πει η Σοφία πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώνεται: Τρίζει η καρέκλα του «πρίγκιπα» Τζέιμς.

Ας δούμε όπως πώς ξεκίνησε ο καβγάς. Ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν στην καλύβα τους, ο Τζέιμς υποστήριξε πως η Μαριαλένα γνώριζε τον Πάνο Καλλίδη πριν το παιχνίδι, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο «πρίγκιπας» Τζέιμς είπε μπροστά σε όλους κάποια πράγματα που είχε εκμυστηρευτεί η Μαριαλένα σε εκείνον και τον Νίκο όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι. Τότε έγινε το μεγάλο «μπαμ». Ο Σάκης μόλις άκουσε το όνομά του έγινε έξω φρενών και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας φώναζε και τόνισε πως δεν θέλει κανείς να ξαναμιλήσει για εκείνον αν δεν είναι μπροστά. Η Μαριαλένα σε έξαλλη κατάσταση δεν σταμάτησε να φωνάζει «Ντροπή σας, δεν είστε άντρες», ενώ ξέσπασε σε κλάματα.

Όλα αυτά έγιναν πριν το συμβούλιο του νησιού. Όταν οι ομάδες οδηγήθηκαν εκεί και πριν μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, ο Σάκης συνέχισε να είναι έξαλλος, με τους Νίκο και Τζέιμς να προσπαθούν να εξηγήσουν τι συνέβη.

Μάλιστα, όταν πήρε το λόγο η Μαριαλένα, ο Νίκος Μπάρτζης «πετάχτηκε», με τον Σάκη να του λέει «μην μιλάς, μην μιλάς». Ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας πήρε το λόγο στο συμβούλιο ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και αναφέροντας και εκεί, πως δεν θέλει κανείς να ξαναμιλήσει για εκείνον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας