MEDIA

Survivor αποχώρηση: Δύο παίκτες έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο (3/3) - Χαμός στη μπλε ομάδα

Survivor αποχώρηση: Δύο παίκτες έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο (3/3) - Χαμός στη μπλε ομάδα
Instagram/Survivor Greece

Survivor: Αποχώρηση δύο παικτών αλλά και μεγάλη ένταση στη μπλε ομάδα, είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ένταση στο Survivor είναι πλέον... καθημερινό φαινόμενο. Ειδικότερα στις τάξεις της μπλε ομάδας υπήρξε μεγάλος αναβρασμός, λόγω των δυο συνεχόμενων ηττών στα αγωνίσματα για την ασυλία και της διαδικασίας ψηφοφορίας που ήταν γεμάτη ίντριγκες, μπηχτές και διαπληκτισμούς των παικτών.

Το γεγονός ότι οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς αναδείχθηκαν ως υποψήφιοι για αποχώρηση με βάση τις ψήφους της ομάδας τους, ήταν κάτι αναμενόμενο.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η υπόδειξη του Τζέιμς Καφετζή, που είχε την ατομική ασυλία, να είναι τρίτος υποψήφιος ο Πάνος Καλλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν το πήρε και πολύ… καλά και φαίνεται να ανοίγει νέα κόντρα στην ομάδα.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Το ενδιαφέρον, επικεντρώθηκε στη διαδικασία της αποχώρησης στο Survivor. Ποιος από τους τρεις μπλε αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο; Θα «σπάσει» η παρέα των Παππά και Σταμούλη ή θα την πληρώσει ο Πάνος Καλλίδης;

Τα spoilers έπεσαν μέσα για μία ακόμα φορά, καθώς από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης.

Αποχώρησε και η Σοφία

Η Σοφία δεν είχε αγωνιστεί για πολλά παιχνίδια όταν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης είχε πάθει τράβηγμα στο πόδι. Και τότε είχε φτάσει πολύ κοντά στην αποχώρηση αλλά οι γιατροί την τελευταία στιγμή της είπαν ότι επιτρέπεται να αγωνιστεί.

Μετά από λίγα αγωνίσματα, η Σοφία Μαργαρίτη άρχισε να πονάει στο πόδι, αγωνίστηκε αλλά τελικά δεν άντεξε τους πόνους και πήγε στον γιατρό της παραγωγής του «Survivor». Γύρισε στην παραλία με γύψο, καθώς τελικά είχε σπάσει δάκτυλο του ποδιού.

Αυτός ο τραυματισμός, της στέρησε το δικαίωμα να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εντάση στο Συμβούλιο του Νησιού

Στο Συμβούλιο του Νησιού ειπώθηκαν και πάλι αρκετά «καυστικά» λόγια και υπήρξαν διενέξεις που θα ανέβασαν το επίπεδο της ίντριγκας στα… ύψη.

Το κλίμα είχε φανεί από την αρχή του επεισοδίου καθώς στην ομάδα των μπλε υπήρξε ένας μεγάλος καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν έξαλλος με έναν από τους... ηγέτες της κλίκας των μπλε που μέχρι τώρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Survivor και φαίνεται πως όλα αυτά θα αλλάξουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όσα αλλάζουν από Πέμπτη – Τι ισχύει για τράπεζες, ψώνια, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας