Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη θυσία του Μιλτιάδη - Πού και πώς πεθαίνει στο τέλος του Β' κύκλου

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες Spoiler:Το τέλος του Μιλτιάδη σοκάρει - Η σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη (03/06) η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τα δύο τελευταία επεισόδια θα μοιάζουν με ταινίες, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, καθώς είναι γυρισμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιλαμβάνει πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σειρά.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Μιλτιάδης θα πέσει νεκρός, ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο με τον οποίο θα συμβεί. Η εκπομπή «Ευτυχείτε», έδωσε το spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα για το θάνατο του Μιλτιάδη.

«Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος και θα ξεψυχήσει. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η σειρά ρίχνει αυλαία προς το παρόν με τους δημιουργούς να ετοιμάζουν πυρετωδώς τον τρίτο συναρπαστικό κύκλο, που θα ακολουθήσει τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη, αλλά και του πανούργου Δούκα Σεβαστού στα χρόνια της χούντας στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στη Λέρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι - Δικηγόρος της Ιωάννας στο Newsbomb.gr: Είναι μαχήτρια και θα τα καταφέρει