Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ελένη Φουρέιρα: Η γέννηση του γιου της και η μεγάλη επιστροφή στη σκηνή με το «Reborn Tour»

Newsbomb

Η Ελένη Φουρέιρα σε ντοκιμαντέρ για την επιστροφή της στη μουσική μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε για την εμπειρία της, τις δυσκολίες, την περιπέτεια της υγείας της αλλά και τη χαρά της για το «Reborn Tour»

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, επέστρεψε στη σκηνή με το sold out «Reborn Tour», γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο.

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε το Σάββατο, 27 Μαΐου από την Αθήνα (Κατράκειο θέατρο) και συνεχίστηκε σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από ένα super εντυπωσιακό show, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους πάντες με τις μεγάλες επιτυχίες της, ανατρεπτικά mashups με ξένα hits, την «καυτή» performance της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Μετά την επιτυχία της περιοδείας η τραγουδίστρια ανέβασε ένα μικρό ντοκιμαντέρ για την επιστροφή της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Για τη συναυλία της στην Πάτρα αποκάλυψε: «Η Πάτρα είναι πάντα ωραία. Είχα τραγουδήσει και δύο χρόνια πριν και ήμουν έγκυος και μόλις το είχα μάθει. Προσπαθούσα να μη χορέψω και πολύ, αλλά και πάλι τα έσπασα. Είχα ένα θέμα υγείας πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα τω Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος».

Για τη συναυλία που έκανε στην Κρήτη εξομολογήθηκε πως την προηγούμενη χρονιά αναγκάστηκε να την ακυρώσει λόγω της εγκυμοσύνης της.

Μίλησε και για τη συναυλία στα Γιάννενα όπου είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί, έφτασα εδώ και έβαλα τα κλάματα».