Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι Μαχητές - Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Newsbomb

Οι Μαχητές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία της Acun media και είναι έτοιμοι για Survivor

Η ομάδα των Μαχητών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία της Acun Media με την κάμερα του ΣΚΑΪ να βρίσκεται εκεί και να μεταδίδει τις πρώτες εικόνες από τα πρόσωπα που θα βλέπουμε από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις οθόνες μας.

Τα ονόματα και τα στοιχεία των Μαχητών δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, όμως φροντίσαμε να δούμε τα πρόσωπα των Διασήμων, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα από το Ελ. Βενιζέλος για Άγιο Δομίνικο.

Οι Διάσημοι αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

Το πρωί της Τρίτης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και οι 10 διάσημοι (που θα βρίσκονται στο παιχνίδι στην πρώτη φάση) αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο ενώ έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του «Fay’s Time»

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, ήταν αυτοί που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε πως ο Άρης Σοϊλέδης την συμβούλεψε να είναι ψύχραιμη και ο εαυτός της, ξεκαθαρίζοντας: «Ελπίζω αυτός ο χρόνος να έχει κάτι πολύ όμορφο για εμάς. Ο Άρης είναι καλά, ελπίζουμε να τον δούμε μέσα στον κύκλο. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Όσες κατευθύνσεις και να πάρεις, εκεί πέρα θα είσαι μόνος σου, είσαι μονάδα. Θα δούμε πως θα πάει. Ο Άρης ήταν και ένας υπερπαίκτης, ό,τι συμβουλές και να σου δώσει, όλα του φαίνονται πολύ εύκολα. Σίγουρα λίγο μπλοκάρεις αλλά θα δούμε. Ο Άρης είναι η έμπνευση μου, ξέρω το παιχνίδι μέσα από τον Άρη. Θα δούμε τώρα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική. Πάω για την εμπειρία, όσο κι αν διαρκέσει».