Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor - Σταμάτης: Κατάλαβε ότι θα είναι ο επόμενος που θα ψηφιστεί και έβγαλε επίθεση

Newsbomb

Survivor: Ο Σταμάτης ενοχλήθηκε από όσα είπε ο Λαμάι

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης και οι εντάσεις φάνηκαν από τα πρώτα λεπ΄τα. Μάλιστα ο Σταμάτης σχολίασε τον ρόλο Βολικάκη καθώς ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό «γλίτσας» που του έδωσε στο Συμβούλιο του νησιού ο Σωτήρης Λαμάι, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα.

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν είμαι οργανωτής σε καμία ομάδα. Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν γλίτσα καθώς δεν ισχύει και έχει πει πάρα πολλά σε μας από την στιγμή που μπήκε. Μέχρι την προηγούμενη μέρα ήταν μέσα στον χαβαλέ και μία μέρα μετά που χάνουμε την ασυλία και ξέρει ότι θα κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι, βγάζει στο Συμβούλιο μια επίθεση σε όλη την ομάδα.


Το είπε όταν ήρθε, “έχω έρθει για να τα κάνω όλα λίμπα, είστε πολύ ήσυχοι από έξω, δεν φαίνεται η ίντριγκα, δεν κάνετε ριάλιτι”. Για μένα ριάλιτι είναι να είμαι ο εαυτός μου.

Με στεναχωρεί ότι λέει ότι δεν έχουμε ψυχή, ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Απαγορεύεται να μιλήσω με έναν παίκτη από την άλλη ομάδα; Τι είναι; Εχθροί; Αυτό που έχω να λύσω είναι στον στίβο μάχης. Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;».