MEETING POINT

Ο Νίκος Δένδιας στο Newsbomb.gr: Η πτώση του Antonov, ο τουρκικός αναθεωρητισμός και οι εκλογές

Ο Νίκος Δένδιας στο Newsbomb.gr
Ο Νίκος Δένδιας στο Newsbomb.gr

Ο Νίκος Δένδιας έρχεται στο Newsbomb.gr και μιλά αποκλειστικά στην Ολγα Τρέμη...

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλάει για όλα τα μεγάλα και ανοιχτά, εθνικά και διεθνή, μέτωπα στη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη, η οποία θα δημοσιευτεί το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2022.

Ο Νίκος Δένδιας, στη συνέντευξή του στο Meeting Point, απαντά στα κρίσιμα ερωτήματα για την πτήση και την πτώση του Αντόνοφ στην Καβάλα, για το επικίνδυνο φορτίο του αεροσκάφους, για τα διαβήματα και τις εξηγήσεις που ζητήθηκαν από την Σερβία και την Ουκρανία, καθώς και για τα ζητήματα που εγέρθηκαν ως προς το πώς χρησιμοποιείται τελικά η στρατιωτική βοήθεια που στέλνει η Δύση στο Κίεβο.

Μιλά επίσης για τη θέση της χώρας μας στον ουκρανικό πόλεμο, για τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία και καταθέτει την εκτίμησή του για το εάν και πότε μπορεί να λήξει η στρατιωτική σύγκρουση.

Στα ελληνοτουρκικά, και στη «μαύρη» επέτειο της εισβολής του Αττίλα, ο Νίκος Δένδιας μιλά για την Κύπρο και τον τουρκικό αναθεωρητισμό, για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Αγκυρα, και για το πώς αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση την έξαρση της επιθετικότητας του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο υπουργός Εξωτερικών απαντά επίσης και στα ερωτήματα για τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις, για την δέσμευση του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, καθώς και για τα σενάρια περί ανασχηματισμού.