ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλακ Φράιντεϊ: Πώς η... μαύρη λίστα θα διευκολύνει τις φετινές αγορές σας;

Μπλακ Φράιντεϊ: Πώς η... μαύρη λίστα θα διευκολύνει τις φετινές αγορές σας;

Πλησιάζουμε προς την εκπνοή του Νοέμβρη και όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ανυπομονεί για τη καθιερωμένη πλέον εμπορική «συνάντηση» που αποκαλούμε Black Friday ή αλλιώς, «μπλακ φράιντεϊ» ελληνιστί.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, πρόκειται για έναν εξαιρετικά δημοφιλή εμπορικό θεσμό που χρόνο με τον χρόνο «αγκαλιάζεται» όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές, οι οποίοι σπεύδουν από νωρίς να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη έρευνα αγοράς και φυσικά, να συμπληρώσουν την αναγκαία… μαύρη λίστα που θα τους βοηθήσει να έχουν ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση και στόχευση στις αγορές τους.

Οι προετοιμασίες είναι τουλάχιστον πυρετώδεις, όλοι παρακολούθησαν τον Βρασίδα, που έχει κάνει όλη τη χώρα να παραληρεί τραγουδώντας το γνωστό λαϊκό άσμα, «Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα» της λαίδης Άντζελας Δημητρίου, περιμένοντας και αδημονώντας να ξημερώσει επιτέλους η… μαύρη 29η Νοεμβρίου για να ξεχυθούν στους διαδρόμους των καταστημάτων Κωτσόβολος!

Πλέον έχουμε και στο χωριό μας

Τι έκανε, λοιπόν, τον Βρασίδα υπόδειγμα σωστού συγχωριανού; Με τη βοήθεια της γυναίκας του, η οποία χτυπούσε αλλεπάλληλα την καμπάνα της εκκλησίας για να συγκεντρώσει το πλήθος, ενημέρωσε τους συντοπίτες του, πως ετοιμάζεται να κατέβει στην πόλη ένεκα της μπλακ φράιντεϊ. Ανεβασμένος στην καρότσα του αγροτικού, ρωτούσε τον καθένα τι θέλει και σημείωνε τα παραγγέλματα στη μαύρηλίστα που θα έπαιρνε μαζί του. Τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων για τον καφενέ του Λιάκου στην πλατεία, hoverboard για τη Μαριγούλα που θέλει να σκουπίζει με άνεση, τρία smartphone για τον Γιώργη που ετοιμάζει απίθανα γλέντια, ήταν μόνο μερικά από τα προϊόντα που περιελάβανε η black list του χωριού.

Αυτό όμως που δεν γνώριζε ο Βρασίδας, είναι πως δεν χρειαζόταν να κάνει άδικα όλο αυτό το ταξίδι. Αφού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκτός από τα 95 φυσικά καταστήματα του Κωτσόβολου, μπορούμε να περιηγηθούμε και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, έχοντας τη δυνατότητα να επωφεληθούμε τις ασυναγώνιστες προσφορές και πραγματοποιώντας τις αγορές μας με ένα μόνο «κλικ» από τον καναπέ του σπιτιού μας!

Οπότε, την επόμενη φορά που θα ρωτήσει κάποιος κακοπροαίρετος, αν είχατε και στο χωριό σας μπλακ φράιντεϊ, η αλήθεια σας θα τον αποστομώσει με τον πιο απίθανο τρόπο!

Ακόμη πιο ξεκούραστες και ασφαλείς αγορές

Αν είστε βέβαια εξίσου τολμηροί και αποφασιστικοί όπως ο Βρασίδας, και αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας παραδοσιακά στο κατάστημα, η φράση κλειδί «Pay Express», θα κάνει πολύ πιο ξεκούραστη και ευχάριστη τη μπλακ φράιντεϊ εμπειρία σας. Ομολογουμένως, όσο άσβεστη κι αν είναι η διάθεσή και ο ενθουσιασμός μας για αγορές, κανένας από εμάς δεν αντέχει μία ακόμη χρονιά να περιμένει υπομονετικά στην ουρά για το ταμείο.

Έτσι, ο Κωτσόβολος δημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία «Pay Express», η οποία σκοπό έχει όχι μόνο στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει μπλακ φράιντεϊ, αλλά και τη λιγότερη δυνατή αναμονή των πελατών στο ταμείο. Πλέον, όποιος σκοπεύει να ολοκληρώσει την αγορά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, έχει τη δυνατότητα να το κάνει σε οποιοδήποτε μέρος του καταστήματος μέσω του τερματικού POS που διαθέτει ο σύμβουλος πωλήσεων, χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το ταμείο. Για όσους θέλουν να παραλάβουν οι ίδιοι επιτόπου, με την υπηρεσία Collect@Store μπορούν μέσα σε 20λεπτά από τη στιγμή που έχουν κάνει την παραγγελία τους online να παραλάβουν στο κοντινότερο κατάστημα που έχουν βρει διαθέσιμό το προϊόν.

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σας δώσω για τον φετινό εορτασμό της μπλακ φράιντεϊ, είναι, όπως ο Βρασίδας, να ετοιμάσετε και εσείς τη δική σας μαύρη λίστα με ό,τι σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ενόψει των προσφορών!

Να θυμάστε πως ο Κωτσόβολος, διαθέτει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων, από laptop, tablets, smartphone και προϊόντα gaming, μέχρι εντειχισμένες κουζίνες, ηλιακούς θερμοσίφωνες και πλυντήρια ρούχων, στις καλύτερες τιμές που υπάρχουν στην αγορά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση - Ποιοι θα το πάρουν