ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Efood: «Ανανεωμένο» app και νέα εμπειρία πλοήγησης

Efood: «Ανανεωμένο» app και νέα εμπειρία πλοήγησης

Με ένα «ανανεωμένο» app αναβαθμίζει την εμπειρία των χρηστών του το efood, διευκολύνοντας τη χρήση της πλατφόρμας αλλά και βοηθώντας την ανάπτυξη μιας σειράς από καινοτόμες υπηρεσίες.

Πρόκειται για έναν νέο τρόπο πλοήγησης ανάμεσα στις κατηγορίες που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Πλέον, ο νέος σχεδιασμός του efood διευκολύνει την περιήγηση καθώς όλες οι κατηγορίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα και οδηγούν το χρήστη βήμα προς βήμα ώστε να βρει αυτό που χρειάζεται.

Κατ’ αυτό τον τρόπο το efood προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του χρήστη, αναπτύσσεται και μεγαλώνει προσφέροντας ολοένα και καλύτερη εμπειρία, επιπλέον κανάλια και ολοκληρωμένες λύσεις για την αύξηση του πελατολόγιου των συνεργαζόμενων καταστημάτων με τους οποίους συνεργάζεται αλλά και επιπλέον θέσεις εργασίας για διανομείς προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία παράδοσης παραγγελίας.

Σημειώνεται πως το efood, η κορυφαία υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, μέσα από τη 10ετή παρουσία του, έχει αποδείξει πως συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί προσφέροντας στον καταναλωτή όλο και περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα του χρήστη και των συνεργατών του.

Νέα καταστήματα προστίθενται συνεχώς τόσο για καφέ και φαγητό όσο και από νέες κατηγορίες όπως supermarket, ανθοπωλεία, κρεοπωλεία, βιβλιοπωλεία κτλ από τοπικές αγορές.

Παράλληλα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι καθημερινές αγορές, δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες το efood market προσφέροντας χιλιάδες κωδικούς προϊόντων supermarket άμεσα και γρήγορα. Η υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά τον Φεβρουάριο και λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των καταναλωτών, μόλις σε μόνο 4 μήνες, έχει γίνει διαθέσιμη στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Τέλος, το efood market, που παραδίδεται αποκλειστικά από τους διανομείς του efood, αποτελεί την πιο γρήγορη υπηρεσία delivery καθώς με τη συνεχώς αυξανόμενη στελέχωση του στόλου, ο χρόνος παράδοσης όλων των efood market παραγγελιών πραγματοποιείται σε μόλις 15 λεπτά.