ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση μαλλιών… χωρίς κούρεμα!

Μεταμόσχευση μαλλιών… χωρίς κούρεμα!

Τώρα, όσοι κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών δεν χρειάζεται να κουρέψουν ή να ξυρίσουν τα μαλλιά τους.

Πριν από μερικά χρόνια, όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών ήταν αναγκασμένοι να κουρέψουν ή ακόμη και να ξυρίσουν τα μαλλιά τους, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Έτσι, ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών με τριχόπτωση, δεν προχωρούσαν στην διαδικασία αφού ντρεπόντουσαν να εμφανιστούν χωρίς μαλλιά στον περίγυρο τους.

Πλέον, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες αλλά και στη μεγάλη εμπειρία των εξειδικευμένων σε θέματα τριχόπτωσης ιατρών, η μεταμόσχευση μαλλιών αναβαθμίζεται σημαντικά και περνάει σε νέο επίπεδο αφού για πρώτη φορά δεν προϋποθέτει κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μια μέρα μετά τη συνεδρία, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανένα σημάδι που να προδίδει πως έχει προχωρήσει σε αποκατάσταση των μαλλιών του.

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI Unshaven

Η τεχνική DHI Direct Hair Implantation είναι η πλέον σύγχρονη στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών αφού σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, δεν περιλαμβάνει ουλές, ράμματα και επεξεργασία των μοσχευμάτων. Επιπλέον, το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δε μπορεί να γίνει αντιληπτό από τρίτους ενώ ο ασθενής είναι αυτός που επιλέγει αν θα κουρέψει τα μαλλιά του για τη διαδικασία.

Με τις παλαιότερου τύπου τεχνικές, όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών ήταν αναγκασμένοι είτε να κουρέψουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά (πεζοναυτικό κούρεμα) είτε να τα ξυρίσουν εντελώς. Έτσι, πολλοί από αυτούς δεν μπορούσαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα του συγγενικού ή επαγγελματικού τους περιβάλλοντος.

Αντίθετα, με την ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών DHI Unshaven, τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και έτσι κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως έχει προηγηθεί κάποιου είδους επέμβαση. Μια μέρα μετά τη συνεδρία, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία και την καθημερινότητα τους, χωρίς να φαίνεται κανένα σημάδι.

metamosxeusi2.jpg
Ακούρευτο περιστατικό Direct Hair Implantation σε γυναίκα

Πώς γίνεται η μεταμόσχευση μαλλιών

Απλή, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct Hair Implantation εκτελείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ενώ ο ασθενής μπορεί να ακούσει μουσική, να δει τηλεόραση, να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα ή ακόμη και να κοιμηθεί.

Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι η εξαγωγή υγιών τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού- που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση. Στη συνέχεια, με τη χρήση του ειδικά πατενταρισμένου εργαλείου DHI implanter, κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, βάθος και κλίση, ώστε να επιτευχθεί 100% φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη φύτρωση.

Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες ενώ τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα αφού μεγαλώνουν κανονικά, χτενίζονται κανονικά, κουρεύονται κανονικά και φυσικά, μπορούν να δεχτούν οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν.

Ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών, αμέσως μετά τη συνεδρία όπου εμφυτεύθηκαν 7.000 τρίχες σε 7 ώρες

Αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνική DHI Direct Hair Implantation είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια ενώ όλες οι συνεδρίες εκτελούνται αποκλειστικά από έμπειρους ιατρούς που φέρουν πιστοποίηση από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου.

Πριν από την έναρξη οποιασδήποτε θεραπείας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται απαραίτητα σε εμπεριστατωμένη Διάγνωση της τριχόπτωσης βάση της οποίας καθορίζεται και το πλάνο θεραπείας. Άλλωστε, η τριχόπτωση είναι μια πάθηση που μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και για πάντα, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα και φυσικά, σωστά.

Τώρα, μπορείτε να κλείσετε τη δική σας Online Διάγνωση εντελώς δωρεάν μέσω WhatsApp, Viber ή Skype. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation, επικοινωνήστε με τους ειδικούς του DHI Global Medical Group.

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 9211630

Website: www.dhi.gr

Email: info@dhiglobal.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.