ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση μαλλιών: Πρώτα η ασφάλεια!

Μεταμόσχευση μαλλιών: Πρώτα η ασφάλεια!

Θεραπείες τριχόπτωσης εν μέσω πανδημίας και… τηλεργασίας.

Tα τελευταία χρόνια και εν μέσω του πρωτοφανούς κύματος πανδημίας, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ασχολήθηκαν με την εμφάνιση και την ψυχολογία τους, μέσω της σωματικής άσκησης αλλά ακόμη και θεραπειών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης όπως είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Είναι χαρακτηριστικό πως και στη χώρα μας, εκατοντάδες ασθενείς με τριχόπτωση προχώρησαν σε θεραπεία Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με στόχο να βελτιώσουν την εικόνα τους και φυσικά, να τονώσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Newsbomb.gr η ιατρική ομάδα της DHI Αθήνας, που δραστηριοποιείται στις θεραπείες τριχόπτωσης από το 1970, οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή του γιατρού και της κλινικής που θα επιλέξουν. Αυτό σημαίνει πως πριν πάρουν την τελική απόφαση, θα πρέπει να προχωρήσουν σε εκτεταμένη έρευνα, δίνοντας έμφαση στον τομέα της ασφάλειας και ασφαλώς, στην αποτελεσματικότητα της τεχνικής.

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών και παγκόσμιος πρωταθλητής στο Brazilian Jiu- Jitsu, Braulio Estima, έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική DHI Direct Hair Implantation.

DHI Αθήνας: Ασφάλεια πάνω απ’ όλα!

Στην DHI Αθήνας, η παροχή των υπηρεσιών γίνεται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού και για πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός ενώ ακολουθείται αυστηρά το πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ορίσει οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο ΕΟΔΥ.

«Τόσο το ιατρικό όσο και το διοικητικό προσωπικό της DHI είναι πλήρως εμβολιασμένο και άρτια εκπαιδευμένο για την αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου παροχής υγειονομικών υπηρεσιών για προστασία από τον Covid. Με την είσοδο του κάθε ασθενούς στην κλινική, το προσωπικό μας αναλαμβάνει να του δώσει μάσκα, γάντια, ποδονάρια, να γίνει θερμομέτρηση και αντισηψία χεριών και κατόπιν να μεταφερθεί σε ασφαλή υγειονομικά χώρο όπου θα παρασχεθούν οι υπηρεσίες μας. Παράλληλα, οι χώροι μας αερίζονται επαρκώς και υπάρχει μέριμνα για καθαρισμό και απολύμανση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, πριν από κάθε συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών, διενεργούμε rapid test στους ασθενείς μας. Έτσι, διασφαλίζουμε τόσο τη δική τους ασφάλεια όσο και του προσωπικού μας».

Η προηγμένη τεχνική DHI Direct Hair Implantation δεν αφήνει σημάδια και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μια μέρα μετά τη συνεδρία.

Μεταμόσχευση μαλλιών και… τηλεργασία.

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν όσοι σκέφτονται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών είναι πως δεν θέλουν να γίνει αντιληπτό στους συναδέλφους και στον κύκλο τους. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται προς όφελος τους το καθεστώς τηλεργασίας και προχωρούν σε μεταμόσχευση μαλλιών την περίοδο που έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της DHI, στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν υπερβολικό και σχεδόν ανυπόστατο φόβο αφού η σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation δεν αφήνει σημάδια και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα, μια μόλις μέρα μετά τη συνεδρία.

Οι ίδιοι, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της τεχνικής DHI είναι η απλότητα που την χαρακτηρίζει. Σε αντίθεση με τις παλαιότερου τύπου τεχνικές FUE και FUT, δεν περιλαμβάνει ουλές, οπές, ράμματα και σημάδια. Εδώ, η μεταφορά των μαλλιών γίνεται τρίχα προς τρίχα, απευθείας από την δότρια περιοχή (το πίσω μέρος του κεφαλιού) στην λήπτρια περιοχή (το σημείο όπου υπάρχει αραίωση). Χάρη στο ειδικά πατενταρισμένο εργαλείο DHI Impanter, υπάρχει πλήρης έλεγχος της γωνίας και του βάθους στο οποίο τοποθετούνται τα τριχοθυλάκια. Έτσι, επιτυγχάνουμε απόλυτη ασφάλεια, μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικό αποτέλεσμα. Με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation, τα νέα μαλλιά δε διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα και κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως έχει προηγηθεί θεραπεία τριχόπτωσης».

Μάλιστα, η τεχνική Direct Hair Implantation ο ασθενής είναι αυτός που αποφασίζει αν θα κουρέψει τα μαλλιά του για τη συνεδρία αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ακούρευτη συνεδρία και να μην χρειαστεί να πειράξει καθόλου τα μαλλιά του.

Ασφαλώς, αξίζει να αναφέρουμε πως στην DHI, όλες οι θεραπείες τριχόπτωσης εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου (London Hair Restoration Training Academy)».

Χάρη στο ειδικά πατενταρισμένο εργαλείο DHI Impanter, υπάρχει πλήρης έλεγχος της γωνίας και του βάθους στο οποίο τοποθετούνται τα τριχοθυλάκια

Διάγνωση τριχόπτωσης… εξ αποστάσεως!

Προκειμένου να διευκολύνει όσους κατοικούν εκτός Αθήνας αλλά και όσους έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους λόγω της πανδημίας, η DHI προσφέρει πλέον Online Διάγνωση της τριχόπτωσης μέσω Viber, Skype, Zoom και WhatsApp, από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Για να προγραμματίσετε το online ραντεβού σας, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: DHI ONLINE HAIRLOSS DIAGNOSIS

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους ειδικούς της DHI Αθήνας καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. 210 9211630), στέλνοντας email στο info@dhiglobal.com ή μέσω του www.dhi.gr