ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το AQUA Carpatica πραγματοποίησε ενημερωτικό σεμινάριο στα πλαίσια του Athens Coffee Festival

Το AQUA Carpatica πραγματοποίησε ενημερωτικό σεμινάριο στα πλαίσια του Athens Coffee Festival
AQUA Carpatica

Η ποιότητα του νερού επηρεάζει τη γεύση του καφέ.

Το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, αποτέλεσε χορηγό του 6ου Athens Coffee Festival, όπου επισκέφθηκαν λάτρεις του καφέ και επαγγελματίες του κλάδου.

Στα πλαίσια του Festival, το AQUA Carpatica διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον Βαλάνη Λαμπριανίδη «Valenio» Executive Barista Trainer, Coffee Consultant & WCE Certified Judge, με θέμα «Quality water makes tasteful coffee».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι παρευρισκόμενοι έμαθαν για τα συστατικά του νερού και πως επηρεάζουν τη γεύση του καφέ. Το νερό που επιλέγουμε για να φτιάξουμε τον καφέ μας, θα πρέπει να είναι καθαρό και φρέσκο από άποψη γεύσης, οσμής και εμφάνισης. Θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας νερό και επιπλέον, δεν πρέπει να περιέχει χλώριο, χλωραμίνη και υποχλωριώδη. Ενώ θα πρέπει να έχει ικανοποιητική περιεκτικότητα σε μαγνήσιο.

Το AQUA Carpatica, αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς έχει την τέλεια περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και τη σωστή αλκαλικότητα για να αναδείξει το καλύτερο από έναν εκλεκτό καφέ. «Δουλεύοντας ασταμάτητα, παρασκευάζοντας αμέτρητα φλιτζάνια καφέ, πραγματοποιώντας συνεχώς έρευνες, μπορώ πια με σιγουριά να δηλώσω ότι το νερό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του καφέ μας. Μια μέρα βρέθηκε στα χέρια μου το νερό AQUA Carpatica, το δοκίμασα και κατέληξα στο ότι, έχει την τέλεια περιεκτικότητα για να αναδείξει έναν εκλεκτό καφέ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Valenio.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του Festival στο περίπτερο του AQUA Carpatica, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα γύρω από το προϊον, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν μηδέν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, καθώς και για τη σημασία να προσέχουμε ιδιαίτερα τα επίπεδα νιτρικών στο νερό που πίνουμε, για την υγεία μας.

Επίσης το περίπτερο του AQUA Carpatica μεταμορφώθηκε για κάποιες ώρες σε Coffee Brew bar όπου ο Βαλάνης Λαμπριανίδης ή αλλιώς «Valenio» ανέλαβε το πόστο του καφέ. Παρασκεύαζε καφέ από εκλεκτή ποικιλία χρησιμοποιώντας για την παρασκευή του το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica και νερό βρύσης κατόπιν καλούσε τους παρευρισκόμενους σε τυφλή γευστική δοκιμή, προκειμένου και μόνοι τους να διαπιστώσουν πως ένα ποιοτικό νερό αναδεικνύει τη γεύση του καφέ.

Το νερό AQUA Carpatica προέρχεται από τα βάθη της γης της Ευρώπης, από το τελευταίο άγριο δάσος των Καρπαθίων, μια πολύ παρθένα και μοναδική περιοχή. Συγκεντρώνεται υπεύθυνα από τις υπόγειες προστατευμένες πηγές για να διατηρήσει φυσικά την ιδανική του περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή γεύση του και είναι το ιδανικό νερό για να εκχυλίσουμε έναν ποιοτικό καφέ!