ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca- Cola Τρία Έψιλον: Δυναμική υποστήριξη σε Schweppes

Coca- Cola Τρία Έψιλον: Δυναμική υποστήριξη σε Schweppes

Επενδύοντας ακόμη περισσότερο στην κατηγορία των mixers, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η κορυφαία ελληνική εταιρία μη αλκοολούχων ποτών, εστιάζει στη σειρά προϊόντων Schweppes, κορυφαίων διεθνώς αναψυκτικών που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό της.

Διαθέσιμα σε 4 διαφορετικές γεύσεις, Bitter Lemon, Ginger Ale, Soda Water και Indian Τonic, τα Schweppes αποτελούν την πιο διευρυμένη προϊοντική πρόταση στην κατηγορία των mixers στην Ελλάδα. Οι δυνατότητες που προσφέρει η σειρά στο mixing, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην προώθηση της κατηγορίας αυτής, αποτελούν τη βάση για την επένδυση από την εταιρία στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας.

Τα αναψυκτικά Schweppes, σύμβολο αυθεντικότητας από το 1783 και κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία τους διεθνώς, έχουν κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Η διαδρομή τους ξεκίνησε όταν ο Jacob Schweppe τελειοποίησε την μέθοδο προσθήκης ανθρακικού ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ανθρακούχων αναψυκτικών. Η καινοτομία του προϊόντος συνεχίστηκε όταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1870, τα Schweppes Tonic Water και Ginger Ale, προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων. Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι κλασικές γεύσεις του Bitter Lemon, Ginger Ale, Soda Water και Indian Tonic, παραμένουν η πρώτη επιλογή αποτελώντας την καλύτερη πρόταση mixing.

Η σειρά Schweppes ανήκει στην The Coca-Cola Company και βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2012. Σημειώνεται ότι η εταιρία θα διαθέτει τα προϊόντα Tuborg Soda και Tuborg Tonic μέχρι και τις 31/12/2014, οπότε ολοκληρώνεται η συμφωνία συνεργασίας με την Carlsberg, στην οποία ανήκουν τα συγκεκριμένα σήματα.
«Με τη σειρά των Schweppes, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή της να δημιουργεί και να μοιράζεται με όλους τους Έλληνες μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα. Αυτή την αξία αναγνωρίζουμε στα Schweppes και αυτή την εμπειρία επιθυμούμε να προσφέρουμε. Στόχος μας είναι και στην Ελλάδα να αποτελέσουν συνώνυμο των mixers και πρώτη επιλογή σε κάθε περίσταση», δήλωσε σχετικά η Αντιγόνη Παγουλάτου, Διευθύντρια Marketing της Coca-ColaΤρία Έψιλον.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεχίζει να δημιουργεί αξία για τη χώρα μας παράγοντας και προσφέροντας μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα στους 11 εκατ. καταναλωτές που την εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και 45 χρόνια.

Σχετικά με τα Schweppes

Το Schweppes είναι το απόλυτο σύμβολο αυθεντικότητας από το 1783. Έχει καθιερωθεί λόγω του μοναδικού χαρακτήρα του ως το ιδανικό ποτό για όσους ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν πώς να το αποκτήσουν. Για όσους νιώθουν αυθεντικοί, αναζητούν νέες εμπειρίες και βλέπουν πάντοτε τη θετική πλευρά της ζωής. Το Schweppes είναι η δροσιστική πρόταση για εκείνους που γνωρίζουν πώς να απολαμβάνουν κάθε μέρα αίσθηση φρεσκάδας.

Το χρονικό τωνSchweppes
1783- ΟJacob Schweppe τελειοποιεί την μέθοδο προσθήκης ανθρακικού και ξεκινάει τη δική του επιχείρηση αναψυκτικώνστη Γενεύη
1836- Ο Schweppe έλαβε βασιλική πιστοποίηση λειτουργίας
1851- Ο Schweppeχορηγεί στην μεγάλη έκθεση του Λονδίνου. Το σιντριβάνι στην είσοδο της έκθεσης αποτελεί από τότε μέχρι και σήμερα μέρος της ταυτότητας της μάρκας
1870- Εμφάνιση των νέων προϊόντων Ginger Ale και Indian Tonic Water
1885-Ιδρύεται η Schweppes and Co Ltd
1900- Το Schweppes ξεκινάει να διαφημίζεται
1920- Επέκταση στο εξωτερικό (1924-South Africa and Belgium)
1949-1999- Θρυλικές καμπάνιες όπως η Schweppervescence, η Schweppshire κ.α. είναι στον αέρα


4 μοναδικές γεύσεις Schweppes
Διαθέσιμα σε 4 διαφορετικές γεύσεις, Bitter Lemon, Ginger Ale, Soda WaterκαιIndian Τonic, τα Schweppes αποτελούν πρώτη επιλογή και ιδανική πρόταση mixing συνοδεύοντας απολαυστικά τις στιγμές μας.

BITTER LEMON
To Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες φρουτώδεις νότες λεμονιού και στη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

GINGER ALE
To Schweppes Ginger Ale, με καταγωγή από την Αμερική, είναι ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί το βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER
Schweppes Soda Water… τόσο απλό ως αναψυκτικό αλλά εξίσου καινοτόμο καθώς πριν από 200 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού στα αναψυκτικά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους.

INDIAN TONIC
Η ιστορία του Tonic Water ξεκινά από πολύ παλιά
καθώς αποτελούσε συνοδευτικό του ginπου συνήθιζαν να απολαμβάνουν οι Βρετανοί την εποχή της αποικιοκρατίας. Την ίδια ιστορική παράδοση μοιράζεται και το Schweppes Indian Tonic! Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση το έχουν καθιερώσει ως το μοναδικό δροσερό αναψυκτικό που μπορούμε να απολαύσουμε τόσο μόνο του όσο και σε κοκτέιλ.

Σχετικές ειδήσεις