ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεβγάλ: Συνεργασία με τη CHEP

Μεβγάλ: Συνεργασία με τη CHEP

Συνεργασία με την κορυφαία διεθνώς εταιρεία διαχείρισης εξοπλισμού παλετών και εμπορευματοκιβωτίων CHEP ξεκίνησε η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, επιδιώκοντας να αναβαθμίσει περαιτέρω τη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας της.

Η συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ με την CHEP αφορά σε πρώτη φάση την εγχώρια αγορά με έμφαση στην περιοχή της Αττικής και τη Νότια Ελλάδα.

Η CHEP, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν την εκμίσθωση παλετών (σύστημα pooling), καλύπτει τις ανάγκες κάθε εταιρείας ή βιομηχανίας. Έτσι ο πελάτης, και εν προκειμένω η ΜΕΒΓΑΛ, παραλαμβάνει τον απαιτούμενο για τη διανομή του εξοπλισμό, ενώ η CHEP αναλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες διαχείρισης, όπως την περισυλλογή και την επισκευή του εξοπλισμού αυτού. Μ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ασφαλής μεταφορά προϊόντων με τη χρήση άρτιων ποιοτικά παλετών, γεγονός που αντανακλά ποιοτικά στο προιόν και στην εικόνα της ΜΕΒΓΑΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία αυτή σημαίνει για τη ΜΕΒΓΑΛ σημαντική εξοικονόμηση περιβαλλοντικών πόρων, μείωση των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσης ξυλείας.

Η CHEP, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της, διαθέτοντας περισσότερα από 350 εκατομμύρια παλέτες, κιβώτια και εμπορευματοκιβώτια σε καθημερινή χρήση, στις εφοδιαστικές αλυσίδες των πελατών της.

Η ΜΕΒΓΑΛ, μέσα από ανάλογες συνεργασίες, βελτιώνει τη διαχείριση της λειτουργίας της και εξασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητα των προιόντων της, έχοντας πάντα ως κριτήριο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών που την επιλέγουν.

Σχετικές ειδήσεις