ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Cloudbiz με Inform

Στρατηγική συνεργασία Cloudbiz με Inform

Στην υπογραφή αποκλειστικής συμφωνίας με την Inform προχώρησε η Cloudbiz, κορυφαία πάροχος προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και συστημάτων CRM στην Ελλάδα. Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, αλλά και τις καταναλωτικές τάσεις που αναμένεται να διαμορφωθούν το 2015.

Η συνεργασία αυτή έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα, δεν περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά αφορά σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η Inform και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη και των δύο εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων Loyalty, μέσω της προσφοράς εξειδικευμένων και καθετοποιημένων «End 2 End» λύσεων στον πελάτη.

Κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Ευάγγελος Καραλής, διευθύνων σύμβουλος της Cloudbiz, ανέφερε: «Με βάση τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις και αναλύσεις μας για την καταναλωτική συμπεριφορά στην Ελλάδα και τους ρυθμούς που αναμένεται να έχει η αγορά, πιστεύουμε βαθιά ότι οι υπηρεσίες προγραμμάτων επιβράβευσης στην τρέχουσα περίοδο είναι πιο χρήσιμες από ποτέ, προσφέροντας την απαραίτητη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας και ενισχύοντας αποτελεσματικά το σημαντικότερο κεφάλαιο για κάθε εταιρεία, που είναι η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη της. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία μας με την Inform αποτελεί για εμάς μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που θα οδηγήσει στην παροχή προϊόντων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας και προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες».

Σχετικές ειδήσεις