Σημαντική διάκριση για τον Διευθυντή Πωλήσεων της Beiersdorf Hellas

Newsbomb

Μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σημείωσε η Beiersdorf Hellas στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού του λιανεμπορίου, Sales Excellence Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε, τη Τετάρτη 1 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Beiersdorf Hellas, Γιώργος Τζαβάρας ξεχώρισε για τις επιδόσεις του και διακρίθηκε με το βραβείο του «Διευθυντή Πωλήσεων της Χρονιάς», με βασικά κριτήρια αξιολόγησης, τα στοιχεία ηγεσίας του, αλλά και τις επιτυχημένες καινοτόμες πρωτοβουλίες που υλοποίησε στη Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρίας.

H Beiersdorf για τη χρονιά που πέρασε κατάφερε να πετύχει μια σημαντική και σταθερή ανάπτυξη των πωλήσεων, η οποία σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία του τμήματος, χάρισε στην εταιρία μια ακόμα σημαντική βράβευση.

Ο κ. Γιώργος Τζαβάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της Beiersdorf Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ολόκληρη την ομάδα Πωλήσεων φυσικά η κορυφαία διάκριση στα Sales Excellence Awards. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με κύριο γνώμονα την αποδοτική λειτουργία ενός σύγχρονου τμήματος Πωλήσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το βραβείο αυτό έρχεται στην καταλληλότερη χρονική στιγμή για να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας και να επιβεβαιώσει ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved